Neki kažu da parovi koji liče jedno na drugo imaju šanse za dug brak. Drugi kažu da parovi, što su duže zajedno, sve više liče jedno na drugo. Ko je u pravu procenite sami na osnovu fotografija poznatih novosadskih parova.

Evo kako su poznati novosadski parovi izgledali nekad, a kako izgledaju posle nekoliko godina zajedničkog života.

Poznati, još uvek zaljubljeni, slavni, uspešni, a žive u Novom Sadu. Sigurno ste ih sretali na ulicama grada, u prodavnici ili u omiljenom kafiću, jer gde god da se pojave izazivaju reakcije. Možda ste ih sretali, ali ste sigurno zaboravili kako su izgledali pre.

Đorđe i Olivera Balašević

24sata.rs/Blic
24sata.rs/Blic

Đorđe i Olivera su par o kojem Novi Sad priča već godinama. Za njihovu ljubav znaju svi u Novom Sadu i van njega, a ona traje već više od 30 godina, još od 1979. godine. Imaju dve ćerke, Jovanu i Jelenu i sina Aleksu. O njihovoj ljubavi, osim dece, svedoče i prelepe ljubavne pesme koje se i dan danas pevaju. Ovako su Đorđe i Olivera izgledali nekada kada je ljubav tek počela.

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

natasa-bekvalac
pulsonline.rs/Blic

Znamo da Ljuba nije iz Novog Sada, ali ko god je u vezi sa Natašom Bekvalac, postane Novosađanin. Mnogima omiljena Novosađanka, Nataša svakog partnera redovno dovodi u Novi Sad, pa i Ljubu možemo smatrati novosadskim zetom. On je jednom prilikom iznenadio i novosadsku barbiku ovom starom fotografijom koju je čak i ona sama zaboravila. Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović  su se kratko zabavljali 2011. godine, da bi već obnovili svoju romansu i venčali se. Ljuba podelio ovu staru fotografiju, međutim, pevačicu nije baš preterano obradovao njegov gest, jer njoj se ne sviđa kako je tada izgledala.

Dara Bubamara i Milan Kesić

dara-bubamara
hellomagazin.rs/svet.rs

Darin suprug Milan je odrastao je u Parizu, a nakon venčanja sa poznatom pevačicom se preselio u Novi Sad. Milan je Daru zaprosio na Petrovaradinskoj tvrđavi. Evo kako je ovaj poznati par izgledao nekada, a kako posle nekoliko godina braka.

Da li su ovi poznati novosadski parovi ličili ili su počeli da liče jedni na druge procenite sami.

Više o poznatim novosadskim parovima pročitajte ovde

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here