Lifestyle Venčanja

Poznati novosadski parovi – nekad i sad

Neki kažu da parovi koji liče jedno na drugo imaju šanse za dug brak. Drugi kažu da parovi, što su duže zajedno, sve više liče jedno na drugo. Ko je u pravu procenite sami na osnovu fotografija poznatih novosadskih parova.

Evo kako su poznati novosadski parovi izgledali nekad, a kako izgledaju posle nekoliko godina zajedničkog života.

Poznati, još uvek zaljubljeni, slavni, uspešni, a žive u Novom Sadu. Sigurno ste ih sretali na ulicama grada, u prodavnici ili u omiljenom kafiću, jer gde god da se pojave izazivaju reakcije. Možda ste ih sretali, ali ste sigurno zaboravili kako su izgledali pre.

Đorđe i Olivera Balašević

24sata.rs/Blic
24sata.rs/Blic

Đorđe i Olivera su par o kojem Novi Sad priča već godinama. Za njihovu ljubav znaju svi u Novom Sadu i van njega, a ona traje već više od 30 godina, još od 1979. godine. Imaju dve ćerke, Jovanu i Jelenu i sina Aleksu. O njihovoj ljubavi, osim dece, svedoče i prelepe ljubavne pesme koje se i dan danas pevaju. Ovako su Đorđe i Olivera izgledali nekada kada je ljubav tek počela.

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

natasa-bekvalac
pulsonline.rs/Blic

Znamo da Ljuba nije iz Novog Sada, ali ko god je u vezi sa Natašom Bekvalac, postane Novosađanin. Mnogima omiljena Novosađanka, Nataša svakog partnera redovno dovodi u Novi Sad, pa i Ljubu možemo smatrati novosadskim zetom. On je jednom prilikom iznenadio i novosadsku barbiku ovom starom fotografijom koju je čak i ona sama zaboravila. Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović  su se kratko zabavljali 2011. godine, da bi već obnovili svoju romansu i venčali se. Ljuba podelio ovu staru fotografiju, međutim, pevačicu nije baš preterano obradovao njegov gest, jer njoj se ne sviđa kako je tada izgledala.

Dara Bubamara i Milan Kesić

dara-bubamara
hellomagazin.rs/svet.rs

Darin suprug Milan je odrastao je u Parizu, a nakon venčanja sa poznatom pevačicom se preselio u Novi Sad. Milan je Daru zaprosio na Petrovaradinskoj tvrđavi. Evo kako je ovaj poznati par izgledao nekada, a kako posle nekoliko godina braka.

Da li su ovi poznati novosadski parovi ličili ili su počeli da liče jedni na druge procenite sami.

Više o poznatim novosadskim parovima pročitajte ovde

 

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

736 Shares
736 Shares
Share via
Copy link