Dogadjaji

Poznata su nova imena 11. Weekend Media Festivala

Slovenski praktičar i teoretičar strateškog komuniciranja doktorirao je na London School of Economics and Political Science (LSE) te je do sada napisao preko 10 knjiga i 300 naučnih članaka. Partner i direktor za znanje u firmi Stratkom nagrađen je 2001. u Velikoj Britaniji medaljom Alan Campbell-Johnson za izvanredan doprinos u međunarodnim odnosima s javnošću i 2016. u New Yorku najvišom nagradom Američkog instituta za odnose s javnošću za praktičnu upotrebljivost naučnog istraživanja – Pathfider Award.

Iz Mađarske dolazi osnivač SpringTab.com-a i sportista s University of Southern California Péter Szántó kako bi održao govor o čarobnoj formuli koja će pomoći saradnicima da uspešno prodaju svoj pitch. Na njegovoj korisnoj radionici sudionici će moći prezentirati vlastite pitcheve Péteru, a on će, u manje od 10 minuta, dekonstruirati i stvoriti čarobnu rečenicu za svakoga od njih.

 

Szántó, ujedno i poznati vloger koji se bavi produktivnošću, uvršten je u top 30 ispod 30 godina u mađarskom izdanju Forbesa, a u svojoj karijeri surađivao je s Time Warnerom, L’Oréalom, OTP-om, Fashion Streetom i TripTrottingom. Govorniku iz Mađarske deljenje saveta kako najbolje lansirati svoj lični brand je još jedno super iskustvo, koje obožava, a uživajući u stvarima koje ga zanimaju uspeo je izgraditi ime u svetu digitalnog poslovanja.

kompjuter-it-sajam-zapošljavanja-it-konekt
Pixabay

Najveći regionalni komunikacijski festival ove se godine održava od 20. do 23. septembra, kao i uvek u Rovinju, a partneri su Francuska i Nemačka. Svi marketing stručnjaci svoje radove mogu prijaviti na sedmi po redu BalCannes, a najbolje digitalne radove u regiji ponovno će predstaviti najvažnija digitalna nagrada SoMo Borac.

 

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link