Lifestyle

Poziv koji se ne odbija: Kraljevski par na medenom mesecu u Srbiji?

U moru informacija vezanih za nedavno venčanje princa Harija i amerikanke Megan Markl pojavila se i ta da je par odložio odlazak na medeni mesec, zbog proslave jubilarnog 70 . rođendana tate Čarlsa.

Takođe, spekulisalo se i o destinaciji na kojoj bi sveže venčani par mogao da provede prvi bračni odmor, a s početka se najviše spominjala Bocvana.

Ipak, zvanična informacija o tome gde će prinčevski par provesti medeni mesec još nije zvanično objavljena. Možda bi, međutim, organizatori jedne turističke manifestacije iz Srbije mladencima mogli da pomognu da se odluče.

Organizatori gastronomsko-turističke manifestacije Mud(r)ijada – World Testicle Cooking Championship, svetskog šampionata u kuvanju jela od belih bubrega, koja se održava u mestu Lipovica kod Despotovca, objavili su na svojoj stranici na Fejsbuku poziv prinčevskom paru da svoj medeni mesec provedu zajedno sa njima.

I invite Prince Harry and Meghan Markle to spend a wild honeymoon in Serbia on the World Testicle Cooking Championship…

Gepostet von Муд(р)ијада – World Testicle Cooking Championship am Montag, 14. Mai 2018

“Pozivamo princa Harija i Megan Markl da provedu divlji medeni mesec u Srbiji na Svetskom šampiontu u kuvanju jela od testisa, uživajući u našim specijalitetima. Naši specijaliteti garantuju produženje kraljevske loze i bogat seksualni život”, navodi se u postu organizatora Mud(r)ijade.

Ko zna, možda prinčevski par i odustane od safarija u Bocvani i odazove se ovom pozivu.

Naručila pantalone koje nosi Megan Markl, pa se pokajala (FOTO)

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

10 Shares
Share via
Copy link