hari i megan
Lifestyle

Poziv koji se ne odbija: Kraljevski par na medenom mesecu u Srbiji?

U moru informacija vezanih za nedavno venčanje princa Harija i amerikanke Megan Markl pojavila se i ta da je par odložio odlazak na medeni mesec, zbog proslave jubilarnog 70 . rođendana tate Čarlsa.

Takođe, spekulisalo se i o destinaciji na kojoj bi sveže venčani par mogao da provede prvi bračni odmor, a s početka se najviše spominjala Bocvana.

Ipak, zvanična informacija o tome gde će prinčevski par provesti medeni mesec još nije zvanično objavljena. Možda bi, međutim, organizatori jedne turističke manifestacije iz Srbije mladencima mogli da pomognu da se odluče.

Organizatori gastronomsko-turističke manifestacije Mud(r)ijada – World Testicle Cooking Championship, svetskog šampionata u kuvanju jela od belih bubrega, koja se održava u mestu Lipovica kod Despotovca, objavili su na svojoj stranici na Fejsbuku poziv prinčevskom paru da svoj medeni mesec provedu zajedno sa njima.

I invite Prince Harry and Meghan Markle to spend a wild honeymoon in Serbia on the World Testicle Cooking Championship…

Gepostet von Муд(р)ијада – World Testicle Cooking Championship am Montag, 14. Mai 2018

„Pozivamo princa Harija i Megan Markl da provedu divlji medeni mesec u Srbiji na Svetskom šampiontu u kuvanju jela od testisa, uživajući u našim specijalitetima. Naši specijaliteti garantuju produženje kraljevske loze i bogat seksualni život“, navodi se u postu organizatora Mud(r)ijade.

Ko zna, možda prinčevski par i odustane od safarija u Bocvani i odazove se ovom pozivu.

Naručila pantalone koje nosi Megan Markl, pa se pokajala (FOTO)

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

vip-rip.сс site-rip.info pornrips.cc