Magazin Novi Sad

Potraga za lepoticom sa Exita digla Novi Sad na noge i otvorila stare rane (FOTO)

Exit srce
Foto: Luftika

Amorova strelica ne bira trenutak kada će vas pogoditi pravo u srce, a upravo se to desilo jednom našem sugrađaninu na nedavno završenom Exit festivalu.

On se odlučio da potraži devojku koja ga je jedne večeri očarala na Latino stejdžu, par dana kasnije, preko Fejsbuk grupe na Karte za Exit 2022, a dao je i tačan opis gde je stajala „kobne“ večeri.

Prelepa devojka i latino ritmovi očarali Novosađanina

„Zamolio bih da mi se javi devojka sa Latino stejdža ukoliko je ovde u grupi. U nedelju, poslednji dan, između dva i četiri sata posle ponoći smo se gledali i ja sam bio očaran njenom lepotom, valjda sam iz toga razloga pamet izgubio pa se nisam upoznao.

Siguran sam da ako je ovde u grupi zna o kome se radi, okretao sam se par puta ne bih li se uverio, ali ono u životu svom nisam doživeo. Bila je sa drugaricom koja je i sama shvatila o čemu se radi, tako da, ako je možda ona ovde u grupi, molim da se javi, da me spasi ove tuge.

Drugarica je imala šiške i crnu kosu, a devojka koju tražim oči kakve za života nisam video, gde od očiju, ništa drugo ni nisam. Bila je blago našminkana i imala je one šljokice. Hvala i svako dobro!

Stajala je na Latino stejdžu, kada se gleda na binu, više ka desnoj strani, nekih 30 metara od bine, blizu štandova za kupovinu pića“, stoji u objavi našeg sugrađanina, upućenog sa profila Lazar Hrebeljanović.

Traženje ljubavi na Exitu
Foto: Screenshot / Facebook / Karte za Exit 2022

 

„Car Lazar sa Latino stejdža“

Post je naravno izazvao brojne komentare, od onih da se nadaju da će dečko zaista naći devojku u koju se zaljubio, pa sve do podrugljivih i uvredljivih, koji su smatrali da je momak previše patetičan ili da je bio pod dejstvom nekih psihoaktivnih supstanci.

„Pomozimo čoveku da nadje ljubav!“, „Ja se izvinjavam, smešno je, ali je toliko divno da, dečko, želim ti svu sreću da je nađeš! Toliko ljubavi nisam videla odavno, sem u ovoj objavi“, „Srećno!“, glasili su neki od komentara podrške ovom momku.

„Zašto bi gubio vreme na likušu koja verovatno nije ni razmišljala o tebi i kojoj čak i da si prišao bi popio ispalu?“, „Podrška! P.S. Nadam se da nije haludža neka“, „Car Lazar sa Latino stejdža“, „Tebe je baš pucalo na emociju prijatelju“ „Us**ću se od ove patetike“ , pisali su u komentarima drugi korisnici Fejsbuka.

Poruka za sve pripadnice lepšeg pola

Međutim, videvši popularnost njegovog posta, ovim primerom poslužili su se i neki drugi korisnici ove grupe na Fejsbuku, tražeći momke i devojke koji su im se svideli na festivalu, a možda nisu bili u prilici ili nisu imali hrabrosti da im priđu.

Ovakva „poplava“ izjava ljubavi i traženja srodnih duša izazvala je i ironične kontra-objave, a posebno se izdvojila ona kojom se apeluje kako da se devojke ophode prema sramežljivim momcima.

„Poruka za sve pripadnice lepšeg pola. Sledeće godine, kad primetite da vas ‘frajer’ gleda, priđite mu, uzmite broj, platite mu piće, dajte mu duks ako je hladno, uzmite mu Instagram, broj, Facebook (vidite šta se radi, kakvo je vreme došlo), budite s njim ako mu je mukica, ne dajte mu da preteruje, hidrirajte ga i obavezno obratite paznju da ne gleda još neku, jer koja prva momku, njoj papak.

E moji FRAJERI, šta smo dočekali, ni bod kod kuće ne možemo uzeti“, napisao je u svom postu Nemanja.

Poruka devojkama sa Exita
Foto: Screenshot / Facebook / Karte za Exit 2022

 

Zato, kada sledeći put vidite osobu koja vam se sviđa, skupite hrabrosti i priđite joj odmah, jer je i potencijalna odbijenica bolja od sagorevanja u tihoj patnji.

Letnji festivali su zaista idealna prilika da se započne nova romansa, a momku koji se zaljubio na Exitu želimo da što pre pronađe izabranicu svog srca i da se ne obazire na zlobne komentare, jer uvek navijamo da prava ljubav pobedi.

Vatačina na bedemima tvrđave nije sa „Exita“, Novosađane je sramota seksa

Luftika #

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • samo nek je kroz zlobni komentar prodefilovala metafora – sindrom kladionice – , odmah mi je lakse!

OGLAS

380 Shares
380 Shares
Share via
Copy link