bicikl-novi-sad
pixbay
Dogadjaji Manifestacije Novi Sad

Posetite Street Tour de Naselje

Izložba u sklopu projekta „Street Tour de Naselje“ održaće se u subotu, 25. juna u 17 sati, na livadi između ulica Bate Brkića i Braće Dronjak, prostoru festivala „Dobro došli na Naselje“.

„Street Tour de Naselje“ je specifičan nastavak projekta „Eko Tour de Naselje“ koji je nastao prošle godine, a u okviru kojeg su građani Novog Sada donirali svoje stare bicikle koji su preuređeni u nove, zanimljive i živopisne eksponate. U sklopu istog projekta organizovani su i turistički obilasci (na preuređenim biciklima) znamenitih delova Novog naselja, u koje su bile uključene sve generacije koje vole biciklizam i Novo naselje.

Ove godine, pored novih bici-eksponata, održaće se ture koje pričaju o ulicama i nazivima ulica Novog naselja, kako su dobile imena i ko su ljudi čije ime nose. Takođe, organizatori pokreću i publikaciju pod nazivom „Brevijar ulica Novog naselja“, a pozivaju i sve Novosađane da učestvuju u izložbi, tako što će provozati svoje ljubimce do Novog naselja u subotu i izložiti ih među ostalim, zanimljivim eksponatima.

Posetite Cinema City

021.rs

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Ivana Vukovac

Ivana Vukovac

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share