Balkan Magazin

Nude posao i nije im važno jeste li u stranci niti kog ste seksualnog opredeljenja

farma-magaraca

Na sve strane se priča o tome kako je i za najlošije plaćene poslove neophodno biti član stranke te se preko stranke već godinama zapošljavaju i spremačice i čuvari. Stanje je gotovo identično u Srbiji, Bosni i Crnoj Gori, samo je naziv najpoželjnije stranke malo drugačiji, a princip je identičan.

Ipak, nije za sve poslove neophodno jasno stranačko opredeljenje i presudan broj sigurnih glasova. U Crnoj Gori osvanuo je oglas za posao u kom se izričito navodi da partijska knjižica nije neophodna.

Čuvena Farma magaraca u Martinićima, nadomak Danilovgrada u Crnoj Gori, objavila se oglas: traže fizičkog radnika za rad na farmi, piše Dan.

– Bez psiholoških i testova inteligencije, bez probnog rada, bez izjava o seksualnom opredeljenju i političkoj pripadnosti, bez da vam je ujak ili tetka u Vladi Crne Gore. Znanje stranih jezika nepotrebno. Štaviše, ni ovaj naš ne mora da priča – piše u oglasu.

Uslovi su sledeći: radno vreme je tokom dana, kad god, dva – tri sata, a plaćanje po satu je četiri eura.

– Prednost imaju kandidati iz Bjelopavlića ili Pipera (ne zato što su dobri radnici već zbog blizine). Preporučite nas ako imate kome. Poruke u inboks – piše u oglasu.

Oglas za posao kao ni jedan drugi: Ne piši da si spreman na rad pod pritiskom, ovo nije konkurs za ronioca

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

365 Shares
365 Shares
Share via
Copy link