Magazin Srbija

Ženu iz Lazarevca sin godinama krvnički zlostavljao, potražila pomoć tek kad ju je gurnuo niz stepenice

novi pazar policija
Foto: ilustracija, Irfan Ličina/Nova.rs

Slučajevi porodičnog nasilja neprekidno potresaju srpsku javnost i prosto se ne zna koji je strašniji. Vrlo često se dešava da žrtva godinama trpi zlostavljanje i ćuti o njemu iz straha, a ponekad i iz samilosti prema zlostavljaču.

Najnoviji takav slučaj stiže nam iz Lazarevca, gde se sin godinama brutalno iživljavao nad majkom, a ona je izbegavala da to prijavi policiji.

Lj. Đ. (61) koju je sin D. Đ. (39) brutalno pretukao, a zatim gurnuo niz stepenice, saslušana je u OJT Lazarevac u kojem je ispričala da ju je sin godinama maltretirao.

– Godinama unazad me je mučio, tukao, vređao… Svašta je znao da mi kaže, svakakvim imenima da me naziva, a onda bi me udarao. Eto, nisam htela da ga prijavim, majka sam mu ipak. Sada me je toliko prebio da sam morala kod lekara, pa su oni zvali policiju… Šta da radim – rekla je ona plačući, prenosi Telegraf.

Policija u Lazarevcu je zbog ovog dela juče lišila slobode D. Đ. (39). Prema informacijama Telegrafa, nesrećna žena pomoć je potražila u Domu zdravlja u Lazarevcu, a lekar koji ju je primio pozvao je policiju.

Osumnjičenom za nasilje u porodici određeno je policijsko zadržavanje.

Inače, iz ove porodice nije ranije bilo prijava nasilja.

Novosađanin osumnjičen da je gurnuo suprugu s Mosta slobode optužen za nasilje u porodici

Izvor: Telegraf

OGLAS

91 Shares
Share via
Copy link