devojka alkohol
Horoskop Horoskopski znakovi

Poroci Zodijaka: Vaga je slaba na alkohol, a Rak na tablete

Svaki horoskopski znak ima neki porok. Saznajte kojim porocima je sklon vaš znak i čuvajte se da i sami ne upadnete u neku od zamki koje život postavlja pred vas.

Ovan

Ovan je individualac kojim vlada vatra, pa ga često u iskušenje dovode i cigarete i alkohol. Jednom kada se Ovan navuče, veoma mu je teško da prestane jer je tvdoglav. Oni smatraju da se pušenjem ili antidepresivima oslobađaju stresa, a vole cigarete pošto veruju da sa njima izgledaju glamurozno.

Bik

Ovo je veoma stabilan znak, ali nije previše svestan sebe i svojih postupaka kada su u pitanju hrana i piće. Bikovi ugađaju svim čulima, pa neretko preteruju u tome. Ukoliko su seksualno frustrirani, oni će previše piti ili se ponašati agresivno, a ako osećaju krivicu postaće radoholici.

Blizanci

Ovo je znak koji često menja raspoloženja i pokušava da svoju patnju ublaži u raznim porocima. Oni su najpoznatiji po tome što vole da puše, ali se takođe lako mogu navući na adrenalinske sportove jer im sve jako brzo dosadi.

Neretko su i seksualni zavinici. Ipak, oni znaju da svoju hiperaktivnost pretoče u kreativan rad pa su često zavisni od posla i interneta.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku