Magazin Lifestyle

Upoznajte najpoznatije srpske jutjubere

6. Anđela i Nađa

Anđela i Nađa

Anđela i Nađa su sestre koje dolaze iz Požarevca, već neko vreme žive sa porodicom u Parizu, a Jutjub kanal otvorile su 2016. godine. Anđela ima 19. a Nađa 17. godina, Ove dve tinejdžerke danas imaju preko 450 hiljada pratioca, a svoj kanal posvetile su kako one kažu da šire svoju čudnost.

Anđela i Nađa svojim fanovima postavljaju različite izazove, pokazuju šta sve mogu da urade bez ruku, uzdržavaju se od zevanja, oblače 100 majica, tako da možemo reći da one ispunjavaju „komplikovane“ zadatke.

Ove sestre imaju i svog ljubimca psa Badija koji se pojavljuje u njihovim videima, a na instagramu imaju svoj profil i veliki broj fanova. Njihova najveća podrška su porodica i njihov tata, kojeg su tenejdžeri imali priliku da upoznaju i vide više puta.

https://www.youtube.com/channel/UCoenT2MlAYi1kyY7HltNOSw

7. Milica Perić KovalskA

Milica Perić

Milica ima 22. godine dolazi iz Novog Sada, fanovi je prepoznaju pod pseudonimom KovalskA.

Na svom Jutjub kanalu ima 200 hiljada pratioca. Ova Novosađanka na svom kanalu ima raznovrsne video-snimke, od skečeva i recenzija do kanala „Ženski kutak”. Ipak, ono što joj je primarno su gejmplejevi, koje je počela da snima sa bratom 2013. godine.

Njen momak i kolega Aleksandar Cile Leštarić mnogo joj je pomogao kada je odlučila da se pridruži jutjuberima, a svoj kanal Milica naziva svaštarom.

https://www.youtube.com/user/kovalskaa

8. Bogdan Ilić – Baka Prase

Baka Prase

Bogdan ima 22. godine, živi sam u Beogradu. Retko ko će ga prpoznati po imenu, svi ga znaju kao Baku Prase. Na svom kanalu ima pola miliona subskrajbera i on je među tinejdžerima jedan od najpopularnijih jutjubera.

Fanovima predstavlja svoje pesme, čelendže, a primarno mu je bilo igranje igrica. Zbog toga je i realizovao ideju o otvaranju Jutjub kanala.

Baka Prase je pre nego što je postao, možemo reći idol tinejdžera muške populacije, bio gejmer koji je igrao igrice za pare.

https://www.youtube.com/user/BakaPrase

9. Stuberi

Stuberi

Jelena Kesegi, Ljiljana Savić, Mila Kovačević, Luka Kovačević, Dušan Vuković, Dario Kesegi i Aleksandar Kesegi su ekipa iz Novog Žednika, starosti su od šest do 26. godina.

Oni na svoj Jutjub kanal postavljaju smešne priče iz svog života. Snimanje su započeli izradom filma za fakultet, a nastavili su iz potpune zabave da se snimaju, neočekivajući da će danas imati preko 400 hiljada pratioca na Jutjubu.

Kažu za sebe da dolaze iz skromnih i normalnih porodica i da se ne snimaju da bi zaradili. Svi koji žele da se druže sa Stuberima i snimaju mogu da budu deo njihove ekipe.

https://www.youtube.com/channel/UCg0y_cgdckNAy3Td7W-n_HA

10. Bogdan Lalović – SerbianGamesBL

serbiangamesBL

SerbianGamesBL je još jedna gejmerski kanal, a iza ovog naziva je Bogdan Lalović. On dolazi iz Čačka, ima 27 godina i klinci ga obožavaju.

Na svom Jutjub kanalu danas ima preko 850 hiljada subskrajbera. On živi od postavljanja klipova na svoj jutjub kanal, svima prepoznatljiv kao SerbianGamesBL.

Naziva sebe srpskim komentatorom igrica, na svom kanalu ima duhovite fore koje deli sa fanovima, igra igrice, a snima se od 2012. godine. Uglavnom snima „Minecraft“ a tinejdžeri ga vole zbog njegovog autentičnog glasa.

 https://www.youtube.com/user/SerbianGamesBL

Jutjub je postao veoma moćan mediji čijeg uticaja i dosega često nismo svesni, pogotovo ako nismo dovoljno mladi i nismo odrasli u vreme ekspanzije interneta. Jutjub kreira i oblikuje mlađu publiku koja će uskoro i sama postati potrošački orijentisana.

Autor:  Nikoleta Leovac

Može li se u Srbiji živeti od Jutjuba

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

10 Shares
Share via
Copy link