Dogadjaji

Pomozite Mamama, jer su i one pomogle mnogima

Pozivamo Vas da podržite projekat “Mama biznis klub”, čiji je nosilac Udruženje “Mame Novosađanke”, koji učestvuje u polufinalu konkursa Generator, organizovanog od strane Sosijete ženeral banke.

Mama biznis klub daje mogućnost mamama preduzetnicama da na jednom mestu nađu sve što im je potrebno za uspešno i kvalitetno poslovanje: opremljenu kancelariju, mesto za sastanke, formalna druženja i održavanje predavanja i poslovnih prezentacija i u isto vreme prostor za čuvanje dece.

Ova inovacija predstavlja jedinstveni koncept poslovnog prostora koji omogućava preduzetnicama da razvijaju svoj biznis. Klub majkama obezbeđuje poslovno okruženje i u isto vreme čuvanje njihove dece u istom prostoru. Tu mogu da predstave svoje proizvode i usluge kroz prezentacije, ali i da prenesu svoje znanje na druge.

Kako je nastala ideju o ovoj inovaciji?

Ideji su doprineli lični, ali i problemi drugih majki. Svaka od četiri majke koje su deo tima nalazi se u sličnoj situaciji: svaka radi od kuće i nijedna nema uslove za rad. Nedostatak kancelarije i opreme, nalaženje sa klijentima po kafićima, rad uz decu (što je skoro nemoguća misija) i eto ideje.

 

Članove tima predstavljaju Nataša Petronijević, Milena Kostić, Mirjana Vilovski Novaković i Svetlana Bogićević. Udruženje “Mame Novosađanke” je nastalo pre dve godine i uspešno organizuje više manifestacija, edukativno-zabavnih događaja i humanitarnih akcija, među kojima su posebno poznati Mama biznis fest i Mamin bazar.

 

Glasanjem za projekat Mama biznis kluba, svakog dana do 5. decembra, na stranci Generator, daćete svoju podršku i omogućiti da on i zaživi.

Pomozite, pomoću samo dva klika dnevno, da vredne majke imaju kvalitetnije uslove za rad, čime će se neke od njih osnažiti da se upuste u preduzetničke vode!

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

93 Shares
Share via
Copy link