Horoskop

Položaj i uticaj planeta za sedam dana (18-24. april 2016.)

Granat će pomoći ženama da drže animalnu stranu sebe pod kontrolom, (Ovaj mineral ima slabije značenje, kako bi pojačali njegovo zračenje, posavjetunjte sa kristaloterapeutom.) dok muškarcima preporučujem oniks koji će dati stabilnost.

Marsov uticaj na nas u toku ove sedmice

Mars je u znaku Strijelca i retrogradno je usmjeren. Kao takav, unosi disbalans u omjeru ženske i muške energije kod ljudi. Ovo će negativno osjetiti muškarci u većem slučaju, a k tome će osjetiti da je njihov prirodni autoritet sputan. Ženama i muškarcima sa izraženom ženskom energijom savjetujemo da prate da ne pokušavaju uzimati energiju od jačih ljudi, jer na taj način nikome ne pomažu, a najmanje sebi. Period retrogradnog Marsa je period u kom trebamo da se poštedimo napora i situacija koje nas čine iscrpljenima i umornima. Tokom čitave sedmice će nas pratiti velika potreba za disciplinom koju ćemo morati poštovati, ali ići će otežano. Nedostatak optimizma bi mogao da nas dodatno uspori. Bitno je početkom sedmice imati fokus što želimo ostvariti.

Sugestija minerala: Bođi kamenje može pomoći u balansu energetskog potencijala. (Ovi minerali imaju jače značenje, kako bi utvrdili da li je sada period za korištenje ovih minerala, posavjetunjte sa kristaloterapeutom.)

Sunce u znaku Bika

U ovoj sedmici, možemo osjetiti vibraciju harmonije Bika i to nam govori da se bliži opušteniji period u kom se možemo prepustiti hedonizmu i uživanju. Ukoliko se bavimo kreacijom i ugostiteljstvom, ovo je divan period za nas. Početkom sedmice ćemo imati priliku da se usmjerimo prema onome što trebamo ostvariti, i to treba uraditi. Ukoliko želimo doći do optimizma koji nam je preko potreban, to će biti lakše ostvarivo ukoliko se ne konsultujemo drugima i slušamo isključivo svoj glas u sebi. Iako će nam se činiti da naš trud neće biti isplaćen, krajem sedmice nas može očekivati jako pozitivno iznenađenje.
Prijedlog minerala: Narančasti aragonit nam može pomoći sa optimizmom.

uticaj-planeta-mars

Ponedjeljak 18. 4.

Astro Analiza: Mjesec je na izlazu iz znaka Djevice. Govori o ulasku u neki harmoničan period. Kao takav, imaćemo više prostora za ljubaznost i eleganciju, ali još uvijek ćemo imati izraženu potrebu za analizom. Ukoliko znamo kombinovati  ove osnove sa racionalnim zaključivanjem, danas možemo otkriti neke karmički bitne stvari za nas. Situacija sa koncentracijom će se pobolčjšati, ali disciplina će se pogoršati i s njom možemo iskusiti neku neobičnu sputanost.

Runa Wunjo govori o dragoj osobi o kojoj nismo ništa dugo čuli, pa danas postoji mogućnost za to. Pored toga, govori o sreći i harmoniji u našem domu o kojoj više možemo osjetiti od osobe koja ima dominantne aspekte u Škorpionu ili Sunčev znak u Škorpiji.

Sugestija kristala: Tigrovo željezo nam može dati potrebnu energiju kojom ćemo pomoći sebi da se ne osjećamo tako sputano.

Ukoliko trebate konsultaciju kristaloterapeuta javite nam se u inbox stranice:

https://www.facebook.com/astrologijaikristalnaterapija

Utorak 19. 4.

Astro Analiza: Mjesec ulazi u znak Vage, pa će kao takav dati nam osjećaj za  elegantno, ali i za ljubav i kako nju usmjeriti prema ljudima koji su nam dragi. Danas možemo doživjeti lijepe stvari od partnera ili drage osobe suprotnog pola. ove lijepe stvari su vezane za neodoljiv način iskazanja muževnosti ili ženstvenosti tačino prema našem ukusu.  Ukoliko imamo ljubavnih problema, danas je pravi dan za rješavanje istih.

Runa Hagalaz govori da će biti potreba da savladamo neku unutarnju hladnoću kako bi nježnost drugih osoba došla do nas.

Sugestija kristala: Labradorit bi nam pomogao da pravilno kažemo dragoj osobi što osjećamo.

Ukoliko trebate konsultaciju kristaloterapeuta javite nam se u inbox stranice: https://www.facebook.com/astrologijaikristalnaterapija

uticaj-planeta-pluton

Srijeda, 20. 4.

Astro Analiza: Mjesec će biti u i dalje u znaku Vage. Kao takav nam nudi dublji osjećaj za partnerstvo i ljubav. Danas ćemo imati priliku da emocionalno prihvatimo razloge za disciplinu životinjskog djela sebe u narednom periodu.  Možemo imati potrebu da neke emocionalne odnose okončamo, ali to neće biti razborito s naše strane. Bitno će biti prihvatiti da radimo na novonastaloj situaciji kako u ljubavnom, tako i u poslovnom životu.

Runa Othila nas upozorava na to da optimizam koji je teško danas dići možemo lako usmjeriti ukoliko se sjetimo da u nama se nalazi nešto od naših predaka na što trebamo biti ponosni i što će nam sigurno sada pomoći. Osoba sa Suncem ili aspektima u znaku Bika nas može danas pozitivno iznenaditi.

Sugestija kristala: Hrizokola nam može pomoći da ostanemo u fokusu na pozitivnu energiju.

Ukoliko trebate konsultaciju kristaloterapeuta javite nam se u inbox stranice: https://www.facebook.com/astrologijaikristalnaterapija

Četvrtak, 21. 4.

Astro Analiza: Mjesec će biti na izlazu iz sazviježđa Vage. Danas ćemo polako ulaziti u suštinu svog nagonskog bića i uviđati svoju mračnu stranu emocija. Danas je dan u kom ćemo morati prihvatiti svoje negativnosti uzrokovane našim načinom ljubavi. Mogli bi shvatiti da je ljubav slabost, pa je tako bitno da znamo da je ona i istovremeno naša snaga. Mogući su problemi sa isplatom obećanih iznosa.

Runa Inguz nas upozorava na kontakt s bližom obitelji, ali istovremeno nam govori da je današnji dan iscrpljujući. Prijatelj rođen u znaku Blizanca ili sa jakim aspektima u ovom znaku nam može učiniti neke stvari malo korisnijima.

Sugestija kristala: Ćilibar nam daje energiju za  današnji dan.

Ukoliko trebate konsultaciju kristaloterapeuta javite nam se u inbox stranice: https://www.facebook.com/astrologijaikristalnaterapija

uticaj-kristala-vatra

Petak, 15. 4.

Astro Analiza: Mjesec ulazi u znak Škorpiona. Kao takav, daje nam jači i bolji osvrt na naše instinktivne i animalne potrebe. Uz to, jača nam se i intuicija. Danas možemo imati perspektivu nad onim što nas koči u ostvarivanju naših zadovoljstava. Primjetiti ćemo danas da na to možemo djelovati samo kroz tišinu i vjeru unutarnjem glasu u nama. Možda će danas biti malo teže zadržati ono što osjećamo za sebe, ali ovo će biti nužno.

Runa Isa nas ohrabruje da hladnoća koju osjetimo prema nekome, ili koju neko osjeća prema nama je kratkotrajna. Postoji mogućnost da ćemo hladnoću osjetiti od osoba rođenih u znaku vodolije, ili onih sa jakim aspektima u tom znaku.

Sugestija kristala: Akvamarin će nam pomoći da lakše dopremo do unutarnjeg glasa u nama.

Ukoliko trebate konsultaciju kristaloterapeuta javite nam se u inbox stranice: https://www.facebook.com/astrologijaikristalnaterapija

Subota i nedjelja (23. i 24. 4.)

Astro Analiza: Mjesec će u subotu biti u znaku Škorpiona. Polako ćemo shvatati i prihvatati onaj dio aktivnosti  u nama. Danas možemo realno zaključiti koji odnos i koje stanje bi bilo pozitivno prekinuti ili početi. Ne trebamo pretjerivati sa racionalizacijom naših ostvarenja. U nedjelju Mjesec ulazi u znak Strijelca. Dobiti ćemo bolji uvid u to što nas koči da djelujemo i u to što nas čini nervoznima. Danas je bitno da ne odbijamo logičku sliku situacije, ali je potrebno i da se ne nerviramo u skladu sa onim što ne možemo promijeniti.

Runa Ansuz nas upućuje da obratimo pažnju na snove koje ćemo sanjati u noći sa subote na nedjelju. Potrebno je da imamo dozu opreza prema nekoj situaciji u kojoj smo, jer bi se mogli suočiti sa nečim neočekivanim. Osoba sa aspektima u znaku Raka ili Suncem u tom znaku nas može uputiti kako da naučimo nešto što nam je odavno trebalo.

Za nedjelju je predstavljena bijela runa koja nas upućuje da je vrijeme da prekinemo stvari koje nas čini nervoznima i nesigurnima. Vezana je i za donošenje odluka u stvarnost.
Sugestija kristala: Hematit će nam dati energije da se održimo aktivnima.

Sugestija kristala:  Karneol će nam unijeti mir.

Ukoliko trebate konsultaciju kristaloterapeuta javite nam se u inbox stranice:

https://www.facebook.com/astrologijaikristalnaterapija

 

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak

Avatar

Ana Dominik Rodić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link