Srbija Vesti

Nije plaćao alimentaciju supruzi, izrešetao je pa pokušao samoubistvo

policija
Foto: R.GETEL / RAS SRBIJA

Zoran B. (53) rano jutros pucao je iz vatrenog oružja u svoju nevenčanu suprugu I. R. (44), a zatim u sebe.

Zoran je čekao ispred zgrade opštine u Prokuplju gde ona radi, a kada je rano jutros stizala na posao on ju je presreo i upucao.

Pojedini beogradski mediji prenose da je motiv pokušaja ubistva to što Zoran godinama nije plaćao alimentaciju za decu, a pre nekoliko dana mu je stiglo sudsko rešenje za izvršenje naplate.

Oboje su nakon ukazane lekarske pomoći na Urgentnom odeljenju prokupačke bolnice prebačeni u niški Klinički centar.

I. R. (44) je primljena u bolnicu sa više rana i trenutno je u stabilnom stanju, dok je njen napadač, koji je takođe transportovan za Niš, životno ugrožen.

– Pacijentkinja ima povrede pluća i grudnog koša i krvarenje u grudnom košu. Primarno je zbrinuta u jedinici za reanimaciju UC Niš od strane torakalnog hirurga. Dijagnostika je u toku, nakon čega će biti zadržana na dalje lečenje u UKC Niš. Svesna je, na kiseoniku i trenutno stabilnih vitalnih parametara.

Muškarac Z.B. (53) primljen je u Urgentni centar UKC Niš sa prostrelnom povredom glave. Izolovana mu je povreda mozga. Bez svesti je, intubiran u jedinici intezivne nege. U životnoj opasnosti je – navode u Univezitetsko kliničkom centru u Nišu, prenosi Blic.

Otvoreno pismo jedne majke ocu koji ne plaća alimentaciju i ne brine o sinu 10 godina

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

40 Shares
Share via
Copy link