gej-vlog-nikolian
Pixabay.com
Lifestyle Vesti Novi Sad

Pokrenut prvi srpski gej vlog

Prvi srpski gej vlog Nikolian su pokrenuli Nikola, iz Srbije, i Ian, iz Švedske, a oni za Luftiku otkrivaju kako je došlo do toga. Oni su u emotivnoj vezi već više od 2 godine, a cilj njihovog gej vloga je da pomogne LGBT populaciji u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji…

Prvi gej vlog je objavljen danas, a u njemu se predstavljaju Nikola i Ian i otkvaju o čemu će pričati u narednim snimcima.

nikolian-vlog
Privatna arhiva Nikolian

– Shvatili smo da je najbolje da pokrenemo vlog gde ćemo snimati zanimljivosti iz našeg života i motivisati ljude da budu ono što jesu, da budu srećni i da ne treba da se plaše – kažu osnivači prvog gej vloga Nikolian i dodaju da će jedna od narednih tema biti o tome kako reći prijateljima i porodici da ste gej.

Ovaj vlog je namenjen i ljudima heteroseksualnog opredeljenja kako kažu Nikola i Ian, kako bi smanjili predrasude.

Na pitanje koliko je potrebno hrabrosti za ovako nešto osnivači vloga odgovaraju:

– Hrabrost … Hmmm , ja mislim da za ovo nije potrebna hrabrost. Potrebna je samo želja i volja da se pomogne drugome, ali i da se otvore oči nevernim Tomama. Iskreno se nadamo lepim reakcijama, ali ako i bude onih ružnih i to je ok, jer ćemo pomoći i tim ljudima da izbace svoju negativnu energiju. Samim tim će i oni biti srećniji što znaci da ćemo i njima pomoći – kaže Nikola.

gay-pride-pixabay
Pixabay.com

Nikola i Ian se bave modelingom, žive i rade kao modeli u Šangaju, pa je razumljivo što će se i na njihovom vlogu naći teme u vezi sa modom, ali one neće biti primarne. Ono što njih dvojica smatraju primarnim je to da se ljudi opuste i da se vole bez straha. Ian se pored modelinga bavi muzikom, peva i piše pesme, dok je Nikola zaljubljenik u fotografiju. Oni su u emotivnoj vezi više od 2 godine, a svoju vezu su krunisali i veridbom.

Više o novosadskoj blogerki

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share