Lifestyle

„POKLONI SE I POČNI“: Intimna tetovaža ove žene zgrozila Srbe, nazvali je „bolesnicom“

tetoviranje

Tetovaže predstavljaju sliku, odnosno ukras na telu, koje i dalje izazivaju raznorazne komentare.

Mnogi osobe sa tetovažama smatraju promiskuitetnim, a osoba sa tetovažom verovatno će vam reći dublji smisao i značenje slike trajno nacrtane na njenoj koži.

Fotografija tetovaže koja je osvanula na društvenoj mreži Tviter izazvala je lavinu komentara. Naime, na pomenutoj mreži jedna korisnica podelila je fotografiju koju je našla na internetu, a na kojoj vidimo tetovažu predelu ženske regije.

„Pokloni se i počni“, tetovaža je žene koju pored ovog ispisa krasi srce. Ova tetovaža izazvala je nevericu i lavinu komentara među korisnicima Tvitera, a pojedini su naveli da su imali priliku da čuju komentare ginekologa koji su se u više navarata prilikom svog rada susretali sa pacijentkinjama koje su imale slične tetovaže.

„Videla gospođu na ginekologiji samo čini mi se veća slova isti tekst i ništa ružnije videla nisam iskreno“, „Vrlo kreativan rad. Kako li će izgledati za 20 godina“, „Bolje da je ulozila u trajnu epilaciju nego u ovu tetovažu“, „Nije bolest sve što boli“, „Taman pomislim sve sam video, kad ono međutim“, „Grozno“, „Bolest“, samo su neki od komentara koje je izazvala tetovaža nepoznate devojke.

Prošla je golgotu uklanjanja tetovaža s lica, transformacija neverovatna: Iza svega se krije tužna priča (VIDEO)

Izvor: Stil

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

8 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap