Svet Vesti

Pogubljen bivši muž kineske influenserke, polio je benzinom i zapalio na TikTok-u

tang lu
Foto: China Central Television

Kina je jedna od zemalja koja je zadržala smrtnu kaznu.

Kineski mediji obavestili su javnost da je izvršeno pogubljenje Tang Lua koji je u septembru osuđen za ubistvo svoje bivše supruge. Kazna je izvršena danas u kineskoj jugozapadnoj provinciji Sečuan, saopštio je lokalni sud.

Tang Lu je u septembru 2020. godine zapalio svoju bivšu ženu, koja je na internetu koristila nadimak Lamu, dok je pravila video zapis na internet platformi za kratke video snimke, kineskoj verziji Tik-Toka, prenosi AP.

Tridesetogodišnja žena umrla je od zadobijenih povreda nekoliko nedelja kasnije.

Sestra nastradale žene izjavila je za šangajski medij Pejper da je Tang godinama zlostavljao Lamu i da je ona zbog toga odlučila da se razvede od njega, navodi AP, a prenosi Nova.rs.

Policija je privela muškarca nekoliko dana nakon što su se proširile vesti o napadu, a taj slučaj je izazvao snažnu osudu i gnev javnosti širom zemlje.

Tang se žalio na smrtnu kaznu, ali je njegova žalba odbijena u januaru ove godine, navodi američka agencija.

Smrtna kazna ili višegodišnji zatvor za gej navijače i uživaoce narkotika na SP u Kataru

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Planeta je preplavljena nasiljem nije važno Kina, Rusija, Ukrajina SAD, E.U. afrička džungla, Srbija. To je posledica opšteg haosa u svetu, a ne standarda. Zlo je svugde prisutno od porodice do državnih ustanova. I zalaganje za toleranciju, obrazovanje, humanije odnose među ljudima, neće pomoći. Zašto? Biblija otkriva glavnog uzročnika sveg zla. U Otkrivenju 12:12 apostol Jovan jasno kaže:“Zato veselite se, nebesa i vi koji živite na njima! Teško vama, zemljo i more, jer je Đavo sišao k vama, veoma gnevan, znajući da ima malo vremena!“ Svi pokazatelji govore u prilog ovoj izjavi. Dok Bog ne ukloni Satanin nadljudski uticaj i pogubnu vladavinu nad ljudima i planetom, uzaludna će biti sva ljudska nastojanja da spreče zločine i nasilje u svetu. Pošto Đavo ima ‘malo vremena’ zna da njegovo vreme ističe i zato vrši neverovatan pritisak na sve i svakoga.

128 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap