Uncategorized

Pogledate komediju „Narodni heroj Ljiljan Vidić“

„Narodni heroj Ljiljan Vidić“ prati četu partizana koja se, predvođena mladim pesnikom, takmiči na endehazijskom talent šou „Čimbenik X“: pobednik osvaja nastup na vođinom prijemu te samim time i priliku da uz pesmu, ples i pucnjeve okonča rat.

Saznajte ko je pobedio u Drugom svetskom ratu, a ko u prvom hrvatskom talent šou; kako su u 40-im izgledali šoping centri, a kako razgovori za posao; koji je automobil Hitler poklonio Paveliću i kakve je mudre misli Tito zapisao u svom nikad objavljenom priručniku za samopomoć.

U redovima partizana bore se glumci Kristijan Jaić, Stjepan Perić, Stojan Matavulj, Tena Jeić-Gajski, Ljubiša Savanović i Ivan Đuričić. U ulozi Josipa Broza Tita nastupa Dragan Despot, dok Sile Osovine predstavljaju Dražen Čuček kao Ante Pavelić i Dražen Kühn kao Adolf Hitler.

Hrvatska komedija apsurda „Narodni heroj Ljiljan Vidić“ prikazuje se u bioskopu Arena Cineplex od 2. do 8. juna u Sali 4 od 20.10 sati.

Pogledajte film „Warcraft: Početak“.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share