Uncategorized

Pogledajte prvi film kadriran iz perspektive glavnog junaka

„Hardcore Henry“ prvi je film u istoriji kinematografije koji je snimljen iz prvog lica, odnosno kadriran iz perspektive glavnog junaka. Na ovaj način publika stiče utisak da se dešavanja u filmu prati „iz glave“ glavnog protagoniste. Dok gledate ovaj film imaćete utisak da ste glavni lik u igrici. Film „Hardcore Henry“ je jedno od najoriginalnijih hardcore ostvarenja u poslednje vreme. Ti si heroj u ovom filmu!

Tvoje ime je Henry. Na tebe su pucali, a suprugu su ti oteli. Otmičarovo ime je Akan, snažan protivnik sa vojskom plaćenika i paklenim planom da pokori sve oko sebe. Naravno, nalaziš se u nepoznatom gradu i svi žele da te ubiju. Svi, osim tajanstvenog britanskog kolege zvanog Jimmy. On je možda na tvojoj strani, ali nisi siguran. Ako možeš da preživiš ludilo, i rešiš misteriju, možda i otkriješ svoju ulogu i istinu koja se krije iza tvog identiteta. Srećno Henry. Sigurno će ti trebati…

Film se prikazuje u Sali 6 bioskopa Arena Cineplex svakog dana od 21. do 27. aprila od 22.30 sati.

Još filmova potražite ovde.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share