Dogadjaji Festivali

Pogledajte „Primarnu trilogiju“ na Festivalu igre

Jedna od najtraženijih trupa današnjice „Drezden Frankfurt“ izvešće premijerno u subotu 2. aprila u Srpskom narodnom pozorištu „Primarnu trilogiju“ na Beogradskom festivalu igre. Početak je u 20 sati.

„Primarna trilogija“ je dugoočekivano delo koreografa Jakopa Godanija kojim najavljuje novo poglavlje u svom radu. Godani u novom komadu prikazuje čistu kreaciju u kojoj koreografija postaje glavno sredstvo izražavanja, a igračima nudi prostor delovanja u okviru koga mogu prikazati svoj umetnički i intelektualni potencijal. Veštinom matematičke preciznosti i strastvene fizikalnosti pokreta, koreograf otkriva umetničku suštinu koja u slučaju ove kompanije znači identitet, a scenu pretvara u prostor beskrajnih mogućnosti.

the-primate-trilogy-8
Beogradski festival igre

Trinaesto izdanje Beogradskog festivala igre održava se pod sloganom „Sreća se igra“, a ljubitelji savremene igre u Beogradu i Novom Sadu mogu da uživaju u nastupima ukupno 15 renomiranih svetskih trupa.

Još zanimljivih dešavanja potražite ovde.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share