Lifestyle

Pogledajte kakvu je baštu brend Kafa&Kafa napravio!

Novosadska kafeteka Kafa&Kafa izbacila je baštu koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. Jednostavnom kombinacijom morskoplavog brodskog poda i jednostavnih belih stolica, uz hlad mladih stabala bambusa, jednostavno ne možete da se otmete utisku da ste na Mediteranu. Zajedno sa enterijerom dizajniranim u industrijskom stilu, ova rajska bašta čini prelepu celinu dveju suprotnosti.

kafa-i-kafa-enterijer

Kafa&Kafa je relativno nov brend, ali je za kratko vreme osvojio iskrene simpatije u svom komšiluku. Idilično mesto na Bulevaru oslobođenja, a opet ušuškano u zelenilo i mir Slovačke ulice, Kafa&Kafa je savršena za bekstvo od dnevne vreve. Naša preporuka je da tamo odete prepodne, zaboravićete gde se nalazite, posebno kada čujete zvuk pucketanja starih ploča sa gramofona. Ali nije sve ni u ambijentu.

Bašta iz raja @kafaikafa #coffe #luftika #novisad #kafaikafa #kafa

A video posted by Novi Sad city guide (@luftika.rs) on

U ovoj novosadskoj kafeteci imaju 8 vrsta kafe sa 3 kontineta, i sve su 100% arabike. Ali naša preporuka za vrele letnje dane nije kafa, nego neprevaziđeni tonik blend – osvežavajući koktel sa kafom i prirodnim sirupima.

kafa-i-kafa-novi-sad

Kafa&Kafa je i omiljeno mesto za majke sa decom, koje, kao i trudnice, ovde imaju stalan popust od 30%. Za decu ovde imaju slikovnice i bojanke, a za „odrasle“ goste stalno nabavljaju nove knjige u izdanju Lagune.

Naša preporuka je da dođete barem jednom na pola sata, posle se nećete moći odvojiti.

Zavirite u čaroban svet novosadskih poslastičarnica

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

471 Shares
471 Shares
Share via
Copy link