Dogadjaji

Pogledajte gde su najbolje žurke ovog vikenda

Vikend pred nama biće hladan, ali nema razloga da vam bar u večernjim satima ne bude toplo. Novi Sad je grad mladih i grad dobrog provoda, a klubovi, kafići i barovi utrkuju se oko organizovanja najboljeg provoda za noćne ptice. Pogledajte šta vas ovog vikenda očekuje kad zađe sunce.

Paradiso

U najvećoj diskoteci u gradu u petak gostuje Peđa Medenica. U subuotu nas očekuje nastup Milane Ćeranić, a žurke će obe večeri početi oko 23h. Ulaz je slobodan, samo rezervišite svoja mesta na vreme.

Pogledajte vodič kroz događaje u novembru

Barocco

Posle burne brucošijade Novosadskog univerziteta, u Baroccu nas čeka ludi petak sa Columbia bendom, a u ovom klubu provod je zagarantovan 7 noći u nedelji.

barocco-zurke-novisad
Izvor: Facebook-Barocco

Cactus Bar

Još jedno mesto dobrog provoda u ulici Laze Telečkog. Petak je rezervisan za tekilu koja je na promotivnoj ceni, a u subotu nastupa Resident Dj i čeka nas dobra house žurka.

Cabaret Atina

Za one koji vole tamburaše, jedan od najboljih provoda očekuje vas u Atina Cabaret-u, gde možete uživati u dobrom vinu, opuštenoj atmosferi i zvucima tambure.

cabaret-atina-tamburasi
Izvor: Facebook- Cabaret Atina

The Quarter

U klubu u Kineskoj četvri biće organizovan United Metal festival ove subote. Ulaz se naplaćuje 250 dinara pre događaja, odnosno 400 dinara na ulazu.

Muzej

Klub na tvrđavi ovog petka organizuje R&B veče, kokteli su sniženi za 50% a kao i svake zime, deo novca do Nove godine biće prikupljan za humanitarnu akciju i kupovinu dečijih paketića.

muzej-zurke-novisad
Izvor: Facebook – Museum

Club de Paris

U subotu u ovom klubu pokreće se originalni koncept PitchWise žurki. Za pultom je novosadski DJ dvojac ‪‎Subworx‬. Žurku otvara deep, tech, bass house zvuk, zatim se prelazi na electro-house i progressive house, a treći deo je rezervisan za drum’n’bass, dubstep i trap.

 

 

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

20 Shares
Share via
Copy link