vrtici-u-novom-sadu
Izvor: wikimedia.org
Dogadjaji Vesti Novi Sad

Počinje Kids Fest u Areni

Dečiji filmski festival KIDS FEST, revija nekih od najboljih ostvarenja sedme umetnosti za decu iz celog sveta, biće održan od 19. do 25. oktobra u Areni Cineplex.

Osim što deci daje priliku da u bioskopu, po veoma pristupačnoj ceni, gledaju najbolje igrane, animirane i dokumentarne filmove za decu, KIDS FEST se tokom sedam dana trudi i da stvori prostor po meri dece.

Ovaj festival postoji kako bi popularisao filmsku umetnost i kvalitetnu zabavu za decu, kao i da bi obrazovao mladu bioskopsku publiku i buduće filmske autore i autorke.

Ovogodišnji filmski program čine ostvarenja za decu i mlade iz Francuske, Danske, Švedske, Norveške i SAD-a. Među ostvarenjima su igrani filmovi sa svetskih festivala, dokumentarci o prirodi, priče o

neobičnim prijateljstvima, uzbudljive avanture, kao i animirani 3D filmovi studija 20th Century Fox.

Većina filmova na KIDS FESTu biće sinhronizovana na srpski jezik. Cena ulaznice za pojedinačne posete iznosi 230 dinara za filmove standardne tehnologije, te 330 dinara za filmove u 3D tehnologiji, dok za grupne posete, cena ulaznice iznosi 200 dinara za 2D i 300 dinara za 3D filmove.

Kids_Fest_2015-page-013-arena

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow