Pozorište

Plesna predstava o Nikoli Tesli

Viva Dance Studio iz Novog Sada pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, 28.12. u Velikoj Sali NIS-a, prikazuje spektakularni Mjuzikl PORTRET MEĐU MASKAMA – plesnu predstavu o životu i radu Nikole Tesle u 10 činova. Mjuzikl će se moći videti u dva termina – od 19h i od 20.30h a predviđeno trajanje istog je 60 minuta.

U Mjuziklu PORTRET MEĐU MASKAMA gledaoce očekuje pravo uživanje, jer će uz prelepe kostime i odličnu koreografiju imati prilike da na sceni vide više od 40 mladih plesača studia Viva Dance koje će pratiti popularni trio Muzičke Ordinacije – vokalno instrumentalni sastav ŠTIKLE&VIKLERI . Kao specijalni gost  pojaviće se balerina Valentina Ferenc višestruka evropska prvakinja u modernom baletu.

Predstava je prilagođena svim starosnim dobima – od 7 do 77 godina i pored značajne umetničke vrednosti  koju ona pruža evidentna je i njena uloga u popularizaciji nauke s obzirom da joj je tema život i rad jednog od najvećih umova naše zemlje – Nikole Tesle.

Koreograf i režiser  pomenutog mjuzikla je Gordana Oreščanin, priznati međunarodni plesni sudija i koreograf sa najvišim licencama u Srbiji. Gordana je takođe potpredsednica svetske plesne organizacije od 2012 godine i dobitnica je svih najviših međunarodnih priznanja u modernom plesu kao sportu.

Za predivne kostime koje će plesači nositi pobrinula se modni dizajner Snežana Milin iz kostimografske radnje “ŠTA GOD“ koja je dobila odlične kritike za kostime svih dosadađnjim plesnih predstava Viva Dance-a, dok je dizajn svetla i ovog puta poveren Zdenku Gajta.

Viva Dance studio je plesni klub koji svih 22 godine postojanja važi za najtrofejniji plesni klub u državi čiji rad je daleko poznat i van granica Srbije. Ovaj studio je do sada u svim svetskim plesnim organizacijama osvojio najprestižnije nagrade u modernom plesu kao sportu, ali i međunarodne nagrade za pozorišna stvaralaštva.

Ulaznice se mogu rezervisati preko maila vivadance@nscable.net ili fb stranice plesnog studia Viva Dance Serbia: https://www.facebook.com/viva.danceserbia/?ref=hl
Cena ulaznice u predprodaji je 500din ili na dan premijere 700din.

 

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link