Kafei

Plažni bar Expansia

Ako tražite mesto na kojem možete da odmarate ili da uživate u razgovoru sa prijateljima dok ispijate koktel ili kaficu, Expansia je pravi odabir za vas. Dok šetate Štrandom, sigurno ćete primetiti ovaj plažni bar ispod mosta.

Ovde možete da uživate u hladu, ali i da se sunčate, pošto se deo kafića prostire na plaži. Expansia u svojoj ponudi ima kafe, prirodne sokove, pivo, vino… Osim toga, u ovom baru možete popiti i koktele: blue lagoon, cuba libre, long island, blue frog, mai tai, tequila sunrise, se on the beach, heat wave i mojito.

plazni-bar-expansia-strand-novi-sad-2

Ukoliko ogladnite dok uživate na suncu, slobodno svratite ovde. Na meniju su lagane salate: šopska, grčka, sa piletinom, sa tunjevinom, sa šunkom. Tu su i slatke i slane palačinke, kao i mekike, krofne, pancerote i sendviči. Ovo mesto neće razočarati ni ljubitelje roštilja. Ovde možete naručiti: pljeskavicu, ćevape, pileći batak, dimljenu vešalicu, punjeno belo meso, špikovanu pljeskavicu, rolovani pileći ražnjić i mnoga druga jela.

Usluga u Expansiji je odlična. Ne morate da čekate konobare, oni odmah stižu. Zaposleni su vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i nedoumice. I što je najbolje, sve rade sa osmehom.

plazni-bar-expansia-strand-novi-sad-4

Sam ambijent lokala je takođe jedinstven. Možete da sednete na lejzibegove ili stolice u kafiću, a možete i da prošetate do plaže i sednete na ležaljke. Svakako ćete uživati u lepom pogledu na Dunav i Štrand. Pored lokala je i dečija igraonica, tako da ovde mogu da se zabave i vaši mališani.

plazni-bar-expansia-strand-novi-sad-3

Ukoliko ste odlučili da provedete dan na Štrandu ili samo da prošetate po keju, svratite i do Expansije. Odmorite se,  popijte neko piće i uživajte u dobrom društvu i muzici.

105 Shares
105 Shares
Share via
Copy link