Magazin

Pijani bosanski policajac pratio kriminalca, hvatao stjuardesu za zadnjicu i potukao se s putnicima

stjuardesa

Jedan pripadnik Granične policije Bosne i Hercegovine propisno je osramotio i sebe i tu agenciju, kada je u martu prošle godine poslan u inostranstvo kako bi pratio jednog državljanina BiH, koji je po poternici te zemlje uhapšen u Austriji, jer se, umesto zadatku koji mu je poveren, posvetio alkoholu i agresivnom udvaranju stjuardesi u avionu, što je na kraju završilo njegovim hapšenjem, izvestila je HINA.

Direktor Granične policije BiH Zoran Galić potvrdio je ovom listu kako se bizarni incident dogodio 20. marta kada su dvojica graničara poslani u Beč, gde su od austrijske policije trebali preuzeti izvesnog Dragana Guduraša, uhapšenog u Austriji zbog kaznenih dela koja je počinio u BiH.

Jedan od dvojice graničnih policajaca, koji je bio u službenoj uniformi, u avion za Beč stigao je, međutim, vidno pijan. Nakon što se ukrcao potpuno je izgubio samokonotrolu te je u jednom trenutku nasrnuo na stjuardesu te je počeo vređati i seksualno zlostavljati, tačnije hvatati za stražnjicu.

Kako prenose mediji, uzaludni su bili pokušaji njegovog kolege iz Granične policije BiH da ga obuzda i primiri, a bez rezultata ostala su i upozorenja osoblja aviona Austrian Airlinesa.

Umesto da se smiri, pijani je policajac započeo s fizičkim obračunom i s drugim osobama u avionu.

Po sletanju u Beč pilot je pozvao policiju, koja je uhapsila pripadnika Granične policije BiH i odvela ga na trežnjenje. Direktor Galić je izjavio kako je protiv problematičnog policajca odmah pokrenuta istraga, a otvoren je i kazneni postupak.

Sada se suočava s optužbama za nesavesno izvršavanje službenih zadataka, narušavanje javnoga reda i mira posebno nepristojnim i grubim ponašanjem, tučom ili drugom aktivnošću kojom se narušava ugled Granične policije BiH.

Iz te policijske agencije su kratko preneli kako su pripadnici Granične policije BiH ogorčeni zbog sramote koju im je naneo kolega na službenom zadatku.

Srpski policajac sme da upotrebi elektrošoker na trudnicama i mentalno obolelima

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link