Pelican International Social Exchange je jedan od novijih lokala u gradu, i po mnogo čemu je drugačiji od onoga na šta ste navikli. Preko dana, ovde možete popiti kafu, sok ili se rashladiti hladnim pivom. Uveče, ovo mesto dobija novu dimenziju i postaje klub. Organizuju se tematske večeri, pa tako ovde možete doći na modne revije, izložbe fotografija, veče stand up komedije, svirke raznih novosadskih bendova, veče poezije ili na promociju vina.

Pelican_novi-Sad

Vlasnik Pelicana, Leon Bueno, dolazi iz Kalifornije i kaže da atmosferu tematskih večeri pokušava da približi Novosađanima.

– Trudim se da svojim gostima pružim nešto drugačiji provod. Noćni život u Novom Sadu je neverovatan! Jako mi se dopada što ima mnogo različitih mesta i što svako može da pronađe ono što mu najviše odgovara. Bio sam svuda, od tradicionalnih kafana i folk muzike do alternativnih klubova. Slobodno mogu da kažem da Novi Sad parira mnogo većim svetskim gradovima što se tiče ponude klubova i kafića. Mi ovde u Pelicanu se trudimo da napravimo kvalitetan program i da svako može da pronađe ono što mu odgovara – kaže Leon.

Pelican_687x454

Kućni ljubimci su ovde dobrodošli, kao i ljubimci na dva točka za koje je obezbeđeno mesto za parkiranje. Svakog dana čekaju vas društvene igre ili opuštajuća druženja uz kafu u prijatnom ambijentu ispunjenom vibracijama dobre muzike.

Četvrtkom ovde možete uživati u kvalitetnom programu, svirkama i nastupima odličnih izvođača, dok će petak biti rezervisan za domaću muziku i poznata lica koja će vas zabavljati. Subotom vas očekuju najegzotičniji kokteli sa najnižim cenama i najluđe žurke uz elektronsku muziku uz obavezan after-party.

stand_up_pelican_650x516

Leon kaže da je misija Pelicana da neprestano razvija kreativnost i uzbuđenje koje donosi internacionali razvitak Novog Sada, tako što će biti mesto gde će svetski umetnici, dizajneri, glumci, muzičari i svi oni koji imaju društveni, intelektualni i modni uticaj, uživati i razmenjivati ideje sa Novosađanima.

Klub Pelican je smešten u Futoškoj ulici 56.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here