pazi-sta-zelis
Dogadjaji Pozorište

„Pazi šta želiš“ u „Studiju M“

Premijera pozorišne komedije „Pazi šta želiš“ održaće se 8. maja u 20 sati u „Studiju M“ Radio Novog Sada.

„Pazi šta želiš“ je pozorišna predstava, ljubavna komedija, adaptirana prema tekstu kanadskog pisca Norma Fostera, u kojoj uloge tumače mladi glumci Aleksandra Tomić, Radovan Vujović i Aleksandar Radojičić. Komedija crpi teme iz naše svakodnevnice.

Dva tridesetpetogodišnjaka imaju uobičajene duhovite i stereotipne zablude o ženama i kroz svoju maštu kreiraju svoj tip i sliku idealne žene koja bi zadovoljila sve njihove zahteve, potrebe i očekivanja. Nekim čudom se takva pojavljuje i tada upadaju u zamke svojih maštanja i želja. Potpuno zbunjeni pred ostvarivanjem njihovih želja i maštanja, uviđaju da prava ljubav leži u nesavršenosti i rešavaju da se ipak prepuste riziku i realnom upuštanju u neizvesno putovanja kroz muško ženske odnose.

Ulaznice za ovu predstavu, po ceni od 1.000 dinara za parter i 900 dinara za tribine se mogu kupiti u knjižari „Mala velika knjiga“ u holu „Pozorišta mladih“ i kroz prodajnu mrežu „GIGSTIX“.

Posetite „Cvetnu pijacu“.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Ivana Vukovac

Ivana Vukovac

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share