Film Magazin

Partneri sa filmskog platna koji se nisu podnosili

Cilj glumaca je da budu što uverljiviji u svojim ulogama. Ako publika primeti da oni nisu dovoljno ubedljivi kao filmski likovi, neće im biti stalo ni do same filmske priče. Posebno je problematično kada filmski partneri nemaju dobru hemiju.

Zvezde sa naše liste nisu imale takvih problema, međutim njihov odnos u stvarnom životu je bio u potpunoj suprotnosti od onoga što smo videli na bioskopskom platnu.

Saznajte u našem tekstu kojih 5 filmskih partnera se uopšte nije slagalo u stvarnom životu.

1. Kler Dejns i Leonardo DiKaprio

di kaprio

Leo i Kler su tokom snimanja filma Romeo + Julija (1996) pokazivali međusobnu naklonost samo kada su se nalazili ispred kamera. Iako je DiKaprio šest godina stariji od Kler Dejns, postoje glasine da ga je ona u to vreme smatrala „veoma nezrelim“. Nisu joj se uopšte dopadale njegove šale sa članovima filmske ekipe. Leo je, s druge strane, svoju koleginicu okarakterisao kao preozbiljnu osobu koja ne zna da se opusti.

2. Dženifer Grej i Patrik Svejzi

patrik svejzi

U svojoj autobiografiji, Patrik Svejzi se osvrnuo na svoj zategnuti odnos sa filmskom partnerkom Dženifer Grej tokom snimanja filma Prljavi ples: „Dešavalo se da se posvađamo na setu, posebno posle dugog i napornog snimanja. Ona je bila veoma emotivna i nije bilo retko da naprasno zaplače posle kritike kolega. U drugim situacijama je bila previše neozbiljna i zbog njenog smeha i neprirpremljenosti smo morali iznova da snimamo mnoge scene.“

3. Rajan Gosling i Rejčel Mekadams

rajan gosling

Iako su ove holivudske zvezde svojevremeno bile u vezi, kada su se Rajan i Rejčel prvi put upoznali na snimanju filma Beležnica, njihov odnos je bio daleko od idealnog. Čak je u jednom trenutku Gosling tražio od režisera filma da zameni Rejčel drugom glumicom. Naravno, od toga nije bilo ništa jer je reditelj Nik Kasevetes pronašao način da poboljša njihovu filmsku hemiju. Naime, on ih je pozvao da iskreno kažu sve što im se ne sviđa kod svog filmskog partnera. Posle teških reči i glasne prepirke, situacija se smirila, a Rajan i Rejčel su ubrzo od filmskog para postali i par u stvarnom životu.

4. Terens Hauard i Robert Dauni Džunior

dauni dzunior

Fanovi Marvelovog superherojskog filma Ajronmen su bili iznađeni kada su u drugom delu sage videli Dona Čidla umesto Terensa Hauarda u ulozi Džejmsa Roadsa, vernog prijatelja glavnog junaka Tonija Starka (Robert Dauni Džunior). Razlog tome treba potražiti u činjenici da Terens nije bio zadovoljan svojim honorarom i direktno je optužio svog kolegu Roberta da je odgovoran što nije uspeo da sklopi novi ugovor sa filmskim studiom. Daunijevi advokati su pretili da će podneti tužbu za klevetu protiv Hauarda, ali su u međuvremenu ratne sekire između njih dvojice zakopane.

5. Bil Marej i Lusi Lu

bil marej

Bil Marej je igrao u prvom delu Čarlijevih anđela zajedno sa Kameron Dijaz, Dru Berimor i Lusi Lu. Kada je poslednjoj od njih rekao da ne ume da glumi, ona je uzvratila istom merom. Epilog njihove svađe je da je Mareja u drugom delu filma zamenio Berni Mek. Poruka je jasna – nema šale sa Lusi Lu!

Romantični filmovi na koje se “pale” muškarci iz Srbije

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link