Lifestyle Magazin

Papa u fazonu “I tata bi sine” lajkovao fotku influenserke u halterima

Zvaničan Instagram nalog pape Franje lajkovao fotografiju manekenke obučene u školsku uniformu.

Ovaj jedan lajk lansirao je zanosnu Brazilku u sve svetske medije, a Vatikan će očigledno uskoro morati da angažuje stručnjaka za društvene mreže.

Zvanični nalog na Instagramu pape Franje našao među onima koji su „lajkovali“ fotografiju brazilske manekenke, oskudno odevene u školsku uniformu.

Prema raznim svedočenjima i navodnim snimcima ekrana kojima se dokazuje ovaj neobičan događaj, ispada da je niko drugi do papa Franja dao „blagoslov“ ispod objave na Instagramu dvadesetsedmogodišnje brazilske manekenke Natalije Garbito, prenosi 021.

Uživajući u ovoj iznenadnoj planetarnoj popularnosti, Garbito se odmah oglasila na društvenim mrežama, duhovitom primedbom: „Barem ću ići u raj“.

Zvanični nalog na Instagramu pape Franje ima 7,2 miliona pratilaca, pa je gotovo bilo nemoguće da niko od vernika ne primetiti zvanično ime papinog profila na Instagramu među onima kojima su se fotografije brazilske manekenke dopale.

Više nije moguće naći dokaze da se ispod pomenute fotografije nalazi papski blagoslov, ali društvene mreže nikad ne zaboravljaju.

Inače, Papa je početkom godine izjavio kako je seksualno zadovoljstvo božji dar. „Užitak u hrani postoji da bi ste ostali zdravi i živi, baš kao što seksualni užitak postoji da učini ljubav lepšom i obezbedi održanje vrste“, naveo je papa Franja.

U međuvremenu, Papa je prošlog meseca odobrio istopolne zajednice.

Papa podržao gej brakove i pokrenuo rasprave unutar Rimokatoličke crkve

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

154 Shares
154 Shares
Share via
Copy link