Magazin Srbija

Palma bi za svoje 3 unuke ‘pucao u oko’, a tuđe unuke podvodi kome stigne

palma-palma
Foto: Damir Dervišagić

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić ispričala je sinoć, gostujući u emisiji “Utisak nedelje”, kako su joj italijanske diplomate svedočile o tajnim žurkama Dragana Markovića Palme u Jagodini na kojima su podvođene devojke.

Ispričala je da se to desilo 2011. godine, pred kraj njenog mandata ambasadora u Rimu.

Prema njenim rečima, grupa Italijana među kojima su bili i naš počasni konzul profesor Roberto Veraldi, gradonačelnik Peskare i nekoliko poslovnih ljudi pozvani su te godine od strane Dragana Markovića Palme u Jagodinu da se upoznaju sa mogućnostima investiranja.

– Radi se o intelektualcima, ozbiljnim i oženjenim ljudima, moralno i intelektualno na svom mestu. Tu je bio prisustan i Dačić. Profesor je rekao da su došle neke plesačice vrlo oskudno obučene, bez gaćica. One su plesale, Palma mu je prišao i upitao: Koju si izabrao?. On mu je rekao da nije zainteresovan – ispičala je Rašković Ivić svedočenje italijanskog profesora.

Palma je, na to, sa zgađenim izrazom lica rekao: “Pa ovo je homoseksualac, neću sa njim da imam posla”, nastavila je Rašković Ivić.

– Njemu to nije bilo dosta, nego je profesoru poslao golišavu devojku, koja ga je čekala na jastuku u sobi. Profesor je zamolio da napusti sobu. Sutradan Palma nije hteo da sedi pored počasnog konzula, odnosno profesora. Rekao je da ne može da sedi pored homoseksualca – dodala je ona.

Rašković Ivić je dodala da ne može da kaže da li su te devojke bile punoletne ili maloletne, ali da je to “svakako podvođenje i prostutucija jer su one tamo dovedene da animiraju goste iz inostranstva”.

Ona je napomenula da je mnogo važno da se ta stvar oko podvođenja istera do kraja, prenosi Blic.

Dragan Marković Palma je u emisiji “Hit tvit” ponovo govorio o optužbama potpresednice SSP-a Marinike Tepić da je podvodio maloletnice i žene u Jagodini.

Marković je rekao da u rasvetljavanju ovih afera želi da ide do kraja.

-Ili ja da idem u zatvor ili Marinika Tepić. Ja od ovoga nikada neću da odustanem. Ja imam tri unuke, da je to neko uradio mojim unukama, ja bih mu u oko pucao. Ovo je mnogo bolno. Ili Marinika u zatvor ili ja – naglasio je Marković.

Kako je apostrofirao, svi političari su bili kod njega u Jagodini.

Hotel i klub gde su održavane ‘bunga bunga žurke’ u vlasništvu Palminog sina

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Imali smo predsednika opštine Bela Crkva koji je naredio direktoru susedne škole da deset nastavnika ode u sedište SNS i da se učlane.Devet se učlanilo,a Tatjana Komarica, nije.Posledva meseca dobija rešenje da joj se smanjuje plaća.Medejutim,za Novu godinu dobija poklon,Rešenje o otkazu posle 27 rgodina radnog staža! Ja to ponavljam kao primer,DA SADAŠNJE VLASTI,KOJI DOVODE RAZUMNE LJUDE U NEVERICU DA LI TAKO NEŠTO JOŠ POSTOJI !

97 Shares
Share via
Copy link