Magazin Srbija

Luđe ne može: Oženio se devojkom koju je silovao, a tastu oprostio što ga je izbo nožem

Suđenje N.R. (25) iz niškog sela Donje Međurovo koji se tereti da je svoju devojku silovao na naročito svirep i ponižavajući način, danas je nastavljeno saslušanjem njenih roditelja, koji su u međuvremenu okrivljenom postali tast i tašta jer se optuženi venčao sa njihovom ćerkom.

U skladu sa novim porodičnim relacijama i suđenje je dobilo drugačiji tok, jer su, kako je potvrdio Milan Petrović, advokat optuženog razjašnjene prave okolnosti ovog slučaja.

Devojka i njeni roditelji osporili su navode optužnice i kazali da je sve što se desilo posledica nesporazuma koji je u međuvremenu izglađen, te da nema osnova za krivično gonjenje N.R.

Mladić je optužen da je 7. marta prošle godine u svojoj porodičnoj kući u uračunljivom stanju nakon ljubomornog ispada zbog poruka koje je video na njenom mobilnom telefonu, skoro četiri sata svirepo iživljavao nad svojom žrtvom.

Najpre je ošamario, zatim je više puta udario šakama, pesnicama i kolenima po telu, gađao je upaljačem, pretio je da će joj razbiti flašu o glavu a zatim je prinudio na sodomiju. Sve vreme je devojku obasipao uvredama, pljuvao je i polivao pivom po kosi. Govorio joj je:

– Što ne zoveš sada svoga tatu da te spasi, zapaliću vas, ubiću vas! – navela je javna tužba.

Međutim, kako je objasnio advokat optuženog, na prethodnom glavnom pretresu devojka je demantovala navode, koje je u istrazi, kako je objasnila iznela u stresnom stanju što je uticalo na njihovu verodostojnost.

Ona je osporila navode optužnice, ukazala da u radnjama njenog sadašnjeg supruga nema elemenata krivičnog dela. Na današnjem suđenju istog stava su bili i njeni roditelji koji su objasnili da njihova kćer i optuženi imaju dobar odnos, da su se u međuvremenu venčali te da ne žele da on bude krivično gonjen – rekao je Milan Petrović.

Međutim, uskoro bi pred sudom ali Osnovnim trebalo da se nađe devojčin otac Č.N. zbog događaja koji je usledio posle navodnog silovanja. Kako je on tada ispričao novinarima, 11. marta je N.R. razvalio vrata i banuo im u kuću.

Vikao je : – Izađi da ja i ti rešimo stvar. Učinilo mi se da čujem zvuk repetiranja pištolja pa sam ćerku sakrio ispod kreveta a ženu iza regala. Nisam hteo da mu otvorim, on je udarao na vrata da bi ih u jednom trenutku razvalio i upao u sobu.

Skočio sam na njega i u tom rvanju sam ga ubo nožem – ispričao je tada Č.N. protiv koga se pred Osnovnim javnim tužilaštvom sprovode dokazne radnje zbog krivičnog dela teška telesna povreda.

Komentarišući ovaj događaj, advokat Petrović kaže da s obzirom na novonastale okolnosti, N.R. se neće pridružiti krivičnom gonjenju svoga tasta.

Na sledećem glavnom pretresu koji je zakazan za 22. mart trebalo bi da bude saslušan taksista koji je devojku nakon navodnog silovanja, odvezao kući u Trupale.

Kako je objasnio Petrović, njegov iskaz je u funkciji odbrane s obzirom na to da je on i u istrazi izjavio da nije primetio ništa što bi ukazivalo da je devojka zlostavljana.

Izvor: Telegraf

Bivša ga polila kiselinom, zadobio je opekotine i izgubio vid, ona dobila 17 godina zatvora a on novi život (VIDEO)

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

72 Shares
Share via
Copy link