zurka-novi-sad-ck13
Dogadjaji

Ovog vikedna, 4 žurke u CK13

Ovog vikenda će  u Omladinskom centru CK13 biti održana četiri koncerta.

Petak, 2. oktobar, 22h

Nate Hall + Jovanović

NATE HALL je pevač i gitarsita američkog benda U:S: Christmas. Solo projekat je započeo 2011. a godinu potom izdaje album «A Great River». Album predstavlja refleksiju o životu pod uticajem Boba Dilana, Nejl Janga, Peti Smit, Brus Springstina i Van Zanta i oslanjajući se na bogatu muzičku američku tradiciju i melanholiju Apalača.

JOVANOVIĆ je kantautor iz Beograda. Njegova muzika se može opisati kao amalgam Amerikane i bluza začinjen evropskim i balkanskim nasleđem. Album prvenac «Jovanovic» objavio je samostalno 2014, a cilj mu je da do kraja godine izda još jedan album.

Cena ulaznice: 300 din.

Subota,  3. oktobar, 22h

Brigand + Groteska

BRIGAND je alternativni rok sastav koji radi na relaciji Beograd/Pančevo, oformljen 2011. godine od strane Velibora Nikolića (ex-Jewy Sabatay). Postavu čine i Ilija Kojović (bas), Stevan Radojičić (gitara) i Andrej Mladenović (bubnjevi).
Posle dva objavljena singla (Malarme, Okovan), bend je u septembru 2013. objavio svoj prvi studijski album, „Zaplešimo Grešnici”. U junu 2015. bend objavljuje svoj novi singl “Zmijsko Ulje”. Brigand trenutno radi na svom sledećem studijskom albumu čiji je radni naziv “Sektaški Obredi Na Grobu Našeg Bivšeg Predsednika”.

GROTESKA je beogradsko – novosadski bend. Četvoročlani sastav se okupio sa idejom da razvija muzički pravac na koji su donekle uticali neki od dark metal i gotik rok bendovi. Sviraju mračnu, ali melodičnu muziku. Teme kojima se bave su aktuelne, ali se rimuju i sa nekim dalekim vremenima.

2011. objavili su album “Minut tišine“ za izdavačku kuću Dark Revolution. U oktobru bi trebalo da izladje i album “Podzemne vode“. Svirali su u zemlji i regionu.  Od početka rade na promociji svoje muzike i kroz video radove. Ovom prilikom će predstaviti i nekoliko novih pesama.

Cena ulaznice: 300 din.

 

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow