Lifestyle

Ovo su nove devojke Interneta o kojima će svi pričati u 2017.

S Novom godinom, došli su i novi trendovi, ali i neka nova imena, koja ćemo sve češće viđati na stranicama poznatih časopisa, a njihove fotke tražiće se na Internet pretraživačima. Za neke već sigurno znate, s nekima ćete se po prvi put susresti…

Sa svojim jedinstvenim karijerama i lukavim socijalnim veštinama, ove devojke osvajaju društvene mreže poput Instagrama i Snapchata, gde objavljuju brojne fotografije sebe, svojih modnih kombinacija, putovanja, hrane, umetnosti…

Evo o kome se tačno radi.

  1. Clara McGregor

Njen tata je glumac Ewan McGregor, a mlada Clara upravo je potpisala ugovor sa prestižnom modeling agencijom Wilhelmina Models.

Clara McGregor

  1. Tina Kunakey

Zanimljivog izgleda i prepoznatljive kose, Tina na svom Instagram profilu objavljuje zaista različite fotografije: s putovanja, modnih angažmana, s prijateljicama poput Belle Hadid, ali i sa dečkom, francuskim glumcem Vinsentom Kaselom, koji je u njoj pronašao utehu nakon razvoda od prelepe Monike Beluči.

Tina Kunakey

  1. Maxine Ashley

Egzotičnog izgleda i neustrašivog smisla za modu, Maxine je muzičarka u usponu, koja je jednostavno drugačija od drugih, što ćete videti i na njenom Instagram profilu, ako je zapratite.

Maxine Ashley

  1. Carlotta Kohl

Model i fotografkinja, plavokosa Carlotta, iskoristila je svoj profil na Instagramu kako bi sledbenicama približila svoj šareni svet umetnosti, s one „druge strane“.

Carlotta Kohl

  1. Marie-Anga Casta

Mlađa sestra prekrasne manekenke Laetitie, jednako je lepa, a nedavno je snimila i kampanju za bend Chloe. Ona je glumica i model, a njen stil poslužiće vam kao svakodnevna inspiracija.

Marie-Anga Casta

Ovo su najlepše Srpkinje Instagrama

index

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share via
Copy link