Horoskop Horoskopski znakovi

Ovo niste znali o vazdušnim znakovima

Naši horoskopski znaci imaju mnogo toga da kažu, ko smo kao fundamentalna ljudska bića. U vazdušne znakove spadaju Blizanci, Vage i Vodolije. Evo 8 stvari koje niste znali o njima.

1. Oni su misteriozni sanjari

Ljudi ovih zodijačkih znakova su uglavnom intelektualci, ali su takođe i sanjari što oko njih stvara misterioznu vibraciju.

2. Oni znaju da nađu balans u životu

Ako ste vazdušni znak znaćete da napravite ravnotežu između potreba i mogućnosti. Vazdušni znak uvek uzima ono što je najbolje i ume i te kako da izbalansira stvari u životu.

3. Oni su jako društveni

Vazdušni znakovi su odlični u komunikaciji sa drugim ljudima i imaju tendeciju da se slažu skoro sa svima. Oni su odlični sagovornici, jako dobri slušaoci, takođe sa njima možete voditi visoko inntelektualne razgovore.

4. Oni su radoznali i zanimljivi po prirodi

Vazdušni znakovi se uvek pitaju „zašto“ ? Oni vole da kopaju dublje dok ne stignu do suštine. Ovo ih čini jako dobrim pronalazačima i istraživačima, tako da je to zapravo win-win situacija.

5. Oni vole da budu pravedni i pošteni

Kada su suočeni sa situacijom u kojoj moraju da donose odluke, vazdušni znaci pokazuju ogromne analitičke veštine i osećaj za pravičnost. Ako su nekad uradili nešto što misle da nije pravično, to će ih goniti sve dok to ne reše.

6. Njih više privlači intelekt nego izgled.

Često se vazdušni znakovi izjašnjavaju kao sapioseksualci. To znače da su oni često privučeni intelektom suprotnog pola, umesto da traže nekoga ko će im zadovoljiti ovozemaljske (telesne) potrebe.

7. Oni su vizionari

Vazdušni znakovi su pravi fabrikanti ideja. Uvek stvaraju i razmišljaju o novim stvarima, od kojih će neke možda zvučat apsurdno, ali njih to nije briga, jer njihov um je stalno okupiran novim mogućnostima.

8. Njihova sloboda im je najvažnija na svetu

Jedina stvar koju vazdušni znakovi uvek žele je da budu slobodni. Vazdušni znakovi apsolutno ne mogu da se bave ograničenjima bilo koje vrste, njima je potreban njihov prostor bilo u odnosima, porodičnom životu, čak i na radnom mestu. Od vazdušnog znaka ne možete očekivati da dobro podnosi bilo kakva ograničenja.

Najtamnije tajne Bika, Raka i Lava

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

48 Shares
Share via
Copy link