Srbija Vesti

Ovo je majka koja je divljački tukla dete i snimala, pa objavila na Fejsbuku

dete batine
Foto: printscreen

Srpska javnost našla se u šoku nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak majke koja na najodvratniji mogući način tuče svoje trogodišnje dete.

Njeno ime je Marina Petrović,a prema pisanju pojedinih tabloida ona je u maju 2019. godine učestvovala u DNK emisiji na RTV Pink, jer je njen suprug Bojan sumnjao da je dete njegovo.

Korisnici Fejsbuka masovno dele snimak brutalnog nasilja nad trogodišnjim detetom i apeluju da što veći broj zove obrenovačku policiju kako bi prijavilo slučaj.

Da čitava stvar bude još gora, Marina je na svom Fejsbuk profilu objavila snimak dok tuče svoje dete, ali ga je ubrzo i izbrisala.

Ipak, korisnici ove društvene mreže uspeli su da obezbede dokaz da se upravo ona hvalila svojim postupkom na svom profilu uz opis snimka „evo kako maltretira dete“.

Sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, Marina ima dvoje dece.

Na snimku se jasno se vidi kako tuče dete staro oko tri godine. Dok mališan leži na dušeku i plače majka ga divljački udara klepalicom za muve.

– Dosta, rekla sam dosta – u besu govori detetu koje se zacenilo od plača, a potom se kratko obraća osobi koja snima i izlazi iz sobe poručujući detetu: „Nemoj da si se makao“.

Kako je Marina ispričala u pomenutoj emisiji na RTV Pink, Bojanova rodbina nije verovala da je dete njegovo i kao razlog za to navela da je to zbog toga što je ona romske nacionalnosti.

Izvor: Republika

Snimak majke iz Obrenovca koja tuče dete je star 2 godine i objavio ga je ujak iz osvete

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

525 Shares
525 Shares
Share via
Copy link