Horoskop Horoskopski znakovi

Ovi horoskopski znaci su osuđeni na samoću

Lav

Pravi predstavnik jednog vatrenog znak a- energičan, zabavan i dinamičan, tako da osvaja gde god da se pojavi. Izuzetno su pričljivi pa privlače pažnju suprotnog pola, što im omogućava da ostvare svoju najveću želju -da budu obožavani i da im se dive. Veze u koje ulaze su često isključivo seksualne prirode, iako druga strana neretko očekuje nešto više od toga.

Lavovi su pravi srcelomci i ne vode mnogo računa da li će nekoga povrediti, čak i kada je reč o osobi sa kojom ima decu. Međutim, kao po pravilu, i za njega se uvek nađe neko ko je fatalan. Tada je u stanju da toj osobi ponudi ceo svet, da joj priređuje najluđa iznenađenja i iskazuje svoju ljubav na vrlo neobične načine. Koliko god da je ta veza intenzivna i puna strasti, Lav na kraju najčešće ostaje potpuno uništen, jer druga strana ne može da podnese njegovu impulsivnost, ishitrene odluke i preterani avanturizam.

Zapravo, veliki problem Lava je što bi hteo da osoba koju voli uvek bude tu za njega, a smatra da ipak najbolje funkcioniše kad ga ništa ne sputava. Bez obzira na veze i vezice koje uslede posle te fatalne ljubavi, on najčešće starost provodi usamljen, razmišljajući o tome kako bi mu život bio potpuno drugačiji da su ostali zajedno.

Ko su čarobnjaci novog doba?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
246 Shares
246 Shares
Share via
Copy link