Horoskop Horoskopski znakovi

Ovnu, Raku i Vagi mlad Mesec od 2. januara donosi veliki uspeh i nove ljubavi

ljubavni par

Prvi mlad Mesec u 2022. godini biće u znaku Jarca i donosi pozitivne vibracije, posebno na polju finansija i posla. Ovaj period astrolozi video kao idealan period za ostvarivanje planova, jer ova lunarna faza podstiče napredak, razvoj i ostvarivanje davnih snova.

Mlad Mesec simbolizuje nov početak i pozitivne promene i idealna je prilika za krenuti u ostvarivanje novogodišnjih planova.

Rođeni u znaku Ovna, Raka i Vage biće posebno motivisani od predstojećeg 2. januara i sreća će im biti naročito naklonjena.

Ovan

Vatrene Ovnove predstojeći mlad Mesec će ‘spustiti na zemlju’ i pružiti im savršene uslove da procvetaju.

Na poslovnom planu očekuje ih velika frka, ali njihova kretivnost omogućiće im da uspešno ispune svoje ciljeve. Drugi će umeti da prepoznaju njihov trud, a oni na višim pozicijama postaće svesni njihovog napretka.

Ovnove čekaju novi početci, a životni pravac kojim su krenuli postaće jasniji.

Rak

Pred Rakovima je luda zabava, pošto ih tokom predstojećeg mladog Meseca očekuje turbulentan društveni život, nova poznanstva i zanimljivi kontakti.

Profesionalni odnosi su nešto na čega bi Rakovi trebalo da se fokusiraju, s obzirom da period pred nama donosi velike promene u njihovom životu.

Mlad Mesec uticaće na njihovu 7. kuću odnosa, pa će Rakovi privlačiti nove veze, ili postojeće podići na znatno viši nivo.

Vaga

Mlad Mesec od 2. januara uticaće na njihovu 4. kuću porodice i doma i podstaći ih da preirede svoje utočište. Na taj način, predstojeća lunacija Vage vraća njihovim korenima.

Vage u periodu pred nama mogu da očekuju velike promene u ličnm životu, kao što su radikalno renoviranje doma, ili čak i preseljenje.

Njihov osećaj bliskosti u porodici biće izuzetno izražen tokom predstojećeg perioda.

Kineski horoskop za 2022. Majmunima nosi sreću, Petlovima brdo novca, a Svinjama opasnost

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

617 Shares
617 Shares
Share via
Copy link