Horoskop Mesečni horoskop

Ovan, horoskop za april 2016: mesec samopouzdanja i akcije

Početkom aprila će vam veoma teško pasti da imate svoje mišljenje i ideje, jer u tom periodu jedino želite da pratite naređenja i vođu. Što se pre vratite na stare staze i počnete da donosite svoje zaključke, to bolje. Već 7. i 8. će vam izgledati da ste dostigli smisao postojanja i jedino će vam preostati da sledite sudbinu. Znaci će vam se prikazati gde god pogledate, samo obratite pažnju na njih. 13. i 14. će vam ženske osobe kao što su mame, sestre, bake biti važne u životu i kakav god da imate problem posavetujte se sa njima.

Od 20. do 22. ste sigurni u sebe i svoje sposobnosti tako da su to pravi  dani da tražite povišicu ili započnete novi projekat, kako jedan Ovan zaslužuje. Ako želite da nešto počnete ispočetka, 25. i 26. april su idealni dani za to. Naravno, potrebno je dosta vremena da bi se navikli na neke stvari, stoga nemojte biti strogi prema sebi ako se odmah ne naviknete. Uvek imajte u glavi dugoročne ciljeve.

Horoskop Ovan
Pixabay.com

Ljubav

Ljubav je u vazduhu ceo mesec april. 6. i 7. je moguće da će vas obasipati pažnjom neko na koga ste…

 Idi na sledeću stranu >

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link