Horoskop Horoskopski znakovi

Na ova 3 znaka od 10. novembra opsesivno će misliti bivši, i oni će to snažno osetiti

devojka-bivsa-ljubav

Jedna od najčešćih osobina na koje svi možemo da naletimo tokom Merkura u konjukciji sa Marsom, počevši od 10. novembra, je „preterano razmišljanje“ (overthinking). Zamislite to ovako – Merkur, planeta komunikacije, poruka, brzine i misli, pomešana sa Marsom u konjukciji – planetom strasti, vatre i nagona, stvorite koktel tako velikih razmera da bi neko to piće morao nazvati  „Mislilac“.

– Barmen, molim jednog ‘Mislioca’ ovde.

– Oh, mora da preživljavate Merkur u konjukciji sa Marsom. Izvolite, prijatelju…

A šta da radimo kada u nečemu preteramo? Obično to zakopavamo i krijemo i od samih sebe, ali ako se stalno sudaramo u mislima, na kraju to zatrpavanje postaje besmisleno. A ko su nam omiljeni predmeti za zatrpavanje ali i iskopavanje? Naravno, naši bivši.

Zašto da ne provedete bezbroj sati razmišljajući o onima koji se ne sećaju naših imena? To je Merkur u konjunkciji sa Marsom pripremio za nas. Spremni smo u ovom periodu da stavimo veeeliki centar pažnje na one koji nisu uopšte vredni iste.

Ovan

Кada radim privatna ‘čitanja’, pitanje broj jedan koje mi postavljaju je: „Da li moj bivši misli na mene?“ A horoskopski znak broj jedan koji postavlja to konkretno pitanje nije niko drugi do Ovan.

Iako je Ovan možda najjači znak u celom zodijaku, oni su savršeno izbalansirani i sa jednakim delom neurotične brige i nesigurnosti. Da li tvoj bivši razmišlja o tebi? Od 10. novembra odgovor je ogromno da na to pitanje.

Merkur u konjunkciji sa Marsom ne samo da podstiče vaš um na razmišljanje o ovome, već i um vašeg bivšeg partnera. To ne znači da dolazi ponovna veza, niti znači da treba da računate na njega. Ali što se tiče onog dela ‘misli na tebe’ – da, rade to, i to mnogo.

Ne znam da li je to dobra stvar ili ne. Možda treba da sami prosudite o tome.

Devica

Merkur u konjunkciji sa Marsom radi punom parom za vas, za onaj nerv koji nikada ne prestaje da radi.

To znači da bivši o kome razmišljate sve vreme verovatno misli na vas. Samo…ne stalno. Oni će preći brzo preko sećanja na dobre stare dane i započeti novu turu ogorčenosti na vas, baš kao što vi počinjete da gradite još snažniju ogorčenost za njih.

A ako ste oboje Devica, to se može svesti i na vudu lutke, ako oboje budete u takvom stanju predugo. Naravno, ne zaista, ali, da li ste probali da manje ružno mislite o bivšima?

Previše razmišljate o svom bivšem jer osećate kao da su se izvukli sa ubistvom i potajno se nadate njihovoj skoro pa filmskoj smrti. Ironično, vaš bivši oseća slične stvari, koje su još intenzivnije zbog energije Merkura u konjunkciji sa Marsom.

Ribe

Tokom konjukcije Merkura sa Marsom, vaš bivši neće moći da prekine da razmišlja o vama – toliko da će zaista moći da vam se obrati i kontaktira vas. Nikada nije preboleo raskid kako treba, i, čak iako ste se preselili negde daleko – povremeno i vi razmišljate o njemu.

Merkurova vibracija zaista podstiče vaš um na akciju, a Mars se brine da vas sve o čemu razmišljate uznemiri i natera vas da se svađate – pazite da svoje frustracije ne istresete na nekoga ko je zaista tu, u vašem životu, odmah pokraj vas.

Vaš bivši nije bio loša osoba; on jednostavno nije bio osoba za vas, iako se razlikujete u tom mišljenju. Dakle, ako dobijete poziv ili poruku od bivšeg da vam kaže da misli na vas — nemojte reći da niste znali da će se to dogoditi. Merkur u konjunkciji sa Marsom osigurava da će tako i biti.

Oni su 4 najlepša para Zodijaka

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

375 Shares
375 Shares
Share via
Copy link