Horoskop Horoskopski znakovi

Ovnu, Blizancima i Strelcu će do 30. oktobra život ispunjavati želje

srecna devojka

Kada je 16. septembra Mars ušao u znak Vage zakoračili smo u period harmonije i romantike. Takvo stanje zadržaće se do 30. oktobra, kada Mars nastavlja svoju putanju ka Škorpiji. Mars u Vagi karakteriše mirna unutrašnja energija, javlja se potreba za bliskošću i ljubavlju, a u isto vreme smanjuju nagoni za borbom.

Mars u Vagi će posebnu sreću doneti Ovnu, Blizancima i Strelcu i do 30. oktobra im ispuniti mnoge želje.

Ovan

Uprkos činjenici da su Ovnovi borbeni i temperamentni, jesenja harmonija će im očigledno prijati. Tokom perioda Marsa u Vagi Ovnovi će uspostaviti kontakt sa svojim unutrašnjim bićem i staloženo stati na loptu. Upravo ta staloženost dovešće ih do pravih rešenja u svim sferama života i postaviti im odlične temelje za sve buduće planove.

Ovnovi će se isčistiti od negativnih misli i udaljiće se od ljudi koji su ih sputavali da se ponašaju na način kako žele.

Svađa, agresija i crne misli ostaće iza njih, a fizička aktivnost biće najbolji lek za oslobađanje od prethodno nagomilanog stresa.

Blizanci

Za Blizance je prethodni period bio izuzetno buran i haotičan, a Mars u Vagi donosi im prekopotrebni smiraj. Blizanci će postati koncentrisaniji na svoje potrebe, ali i na potrebe onih oko sebe. Postaće ljubazniji i mnogi će ostati iznenađeni njihovom novostečenom emptijom i saosećanjem.

Ljubavni odnosi biće prožeti uzajamnim poverenjem, a strahovi i sumnje iz prošlosti će nestati. Zbog svega toga Blizanci će lakše delovati i lakše se suočavati sa teškim temama.

Sferu komunikacije odlikovaće mir i pitoma energija, koji neminovno vode na pravi put i do uspeha.

Strelac

Ovaj period biće izuzetno povoljan za Strelčeve, u njemu će izvojevati neke važne pobede i razrešiti brojne sporne situacije – kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

S obzirom da se radi o periodu izuzetne harmonijem preporuka Strelcima je da ne beže od rizikai da slobodno izađu iz svoje zone komfora. Svaki takav hrabri istup do 30. oktobra doneće im uspeh o kojem su dugo sanjarili.

I na polju finansija situacija će im se znatno popraviti u odnosu na prošlost, a suočavanje sa problemima doneće im kretivna i prava rešenja.

Ovan, Blizanci, Lav, Škorpija, Strelac i Vodolija u naredne 3 godine postaće najbolja verzija sebe

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
810 Shares
810 Shares
Share via
Copy link