Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Blizanci, Lav, Strelac i Vodolija će u 2019. pronaći pravu ljubav

Ako je vaša novogodišnja odluka da u 2019. konačno pronađete partnera, šanse za to može da vam poveća i vaš horoskopski znak. Na polju ljubavi, zvezde će ove godine biti posebno naklonjene nekima od vas, piše Index.hr.

Ovo je pet horoskopskih znakova kojima astrolozi predviđaju ljubavnu sreću u 2019:

Radoznali i uvek spremni za akciju, Ovnovi će ove godine biti spremni da se upuste i u jednu ljubavnu avanturu. U 2019. pratiće ih sreća na ljubavnom polju pa bi mogli da pronađu i pravu ljubav.

Godišnji horoskop za 2019. godinu

[nextpage title=“Blizanci“]

Zvezde su u 2019. posebno naklonjene Blizancima kojima godina donosi puno prilika za ljubav. Važno je samo odabrati onu pravu!

Godišnji horoskop za 2019. godinu

[nextpage title=“Lav“]

I osobama rođenim u ovom znaku 2019. godina će biti ispunjena romansama i avanturama, pa su im i šanse za pravu ljubav puno veće.

Godišnji horoskop za 2019. godinu

[nextpage title=“Strelac“]

Strelčevima će komplimenti prštati sa svih strana što će povoljno uticati na njihovo samopouzdanje, a moći će da izaberu da li žele da skaču s jedne avanture na drugu ili se konačno skrasiti s jednom osobom.

Godišnji horoskop za 2019. godinu

[nextpage title=“Vodolija“]

Dobra ljubavna godina čeka i slobodne, ali i zauzete Vodolije. Povećan seksualan nagon u 2019. nešto je što će sigurno razveseliti Vodolije koji su u vezi (i njihove partnere), ali i naterati one koji su sami da se aktivno bace u potragu za partnerom.

Godišnji horoskop za 2019. godinu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš