Horoskop Nedeljni horoskop

Ovan, Blizanci i Devica do 11. septembra upoznaće novu ljubav, moguća i tajna veza sa kolegom

flert

Zvezde su rešile da ove nedelje podgreju strasti i maštu za veliki broj znakova zodijaka. To je posebno slučaj sa Ovnovima, Blizancima i  Devicom, koji će vrlo verovatno do kraja ove nedelje upoznati novu ljubav, otpočeti novu ljubavnu vezu, a nekima se smeši i tajna veza na poslu.

Ovan

Posao: Bićete spremni da izgovorite sve što dugo držite u sebi ili da se suprotstavite bahatim pojedincima. Radićete prekovremeno i deo posla ćete nositi kući. Neki će prihvatiti ponudu za promenu radnog mesta.

Ljubav: Ohrabriće vas uspeh u zavođenju, pa biste mogli češće da menjate partnere. Ako tražite li novu ljubav, ona je u vašoj blizini – pogledajte malo bolje oko sebe! Nekima je izvestan i flert na radnom mestu – mogli biste da se zagledate u novog kolegu ili koleginicu.

Zdravlje: Ovnovima će biti osetljivo grlo i sinusi. Inhalacija eteričnim uljima mogla bi da se pokaže kao korisna u uklanjanju neprijatnih simptoma. Više ćete voditi brigu o sebi, vežbati ili se ulepšavati.

Blizanci

Posao: Odlično ćete komunicirati sa saradnicima i strankama. Bićete lucidni. Očekuje vas mnogo posla i kraćih putovanja. Moguć je i terenski rad koji će vam popraviti finansijsku situaciju.

Ljubav: Razgovorom ćete rešiti dileme, zbližiti se i učvrstiti odnos, ali pričuvajte se nepovoljnog uticaja svojih ili partnerovih roditelja. Slobodni će upoznati komunikativnu osobu s kojom će se često čuti telefonom i dopisivati.

Zdravlje: Imaćete osećaj da nigde ne možete da nađete mir. Poslovni se stres povećava, a i u porodičnom životu prisutna je nervoza koja Blizance iscrpljuje. Pripazite na disajne organe, a stariji će patiti od reumatskih tegoba.

Devica

Posao: Poboljšaćete odnose sa saradnicima i šefovima. Imaćete bolju koncentraciju, manje ćete se umarati i biti učinkovitiji. Spletke koje su vam iza leđa pravili pojedinci, biće razotkrivene.

Ljubav: Venera u vašem znaku vam otvara priliku da se zaljubite ili približite simpatiji. Bićete pozivani na zabave i druženja – odazovite se, jer su nova poznanstva zagarantovana. Bračni odnosi biće poljuljani nepoverenjem i sumnjičavošću, često bez pravog razloga.

Zdravlje: Device su pune energije i entuzijazma koji će im omogućiti da se bave svim vrstama fizičkih aktivnosti, pa čak i onim najzahtevnijim. Mlađi bi mogli da imaju problematičan ten, a stariji da se žale na suvoću kože lica.

Nedeljni horoskop od 5. do 11. septembra 2022. godine

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

816 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap