Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Bik, Lav i Vodolija u 2021. godini promeniće svoj život iz temelja

horoskop--zena

Prošla godina većini nas je bila za zaborav i svi smo sa velikim optimizmom ušli u 2021. Ipak, četiri znaka Zodijaka posebno će zapamtiti tekuću 2021.

Velike promene očekuju ova četiri horoskopska znaka u 2021. godini.

Ovan

Najveće promene Ovnovima će se dogoditi na društvenom polju: upoznaće nove ljude koji će im promeniti život nabolje. S druge strane, neke ljude će najzad „pročitati“ i udaljiće ih iz svojih života. Finansije će se najzad ustaliti, a postoji mogućnost promene mesta boravka ili prodaje nekretnine.

Bik

Dosta značajnih stvari se Bikovima već desilo u prošloj godini što je bio samo uvod u ovu 2021.godinu. Sada će imati još više posla zbog čega će biti nervozni i razdražljivi. Želeće da dobiju malo slobodnog vremena gde će moći da sede na plaži i zure u more i ne razmišljaju ni o čemu. Ali možda im baš obaveze to neće dozvoliti a oni će početi da gube živce.

Lav

Kod Lavova se sve menja i počinje nova faza. Promeniće posao, partnera, banku, stan…sve. Neki će čak odbaciti sav svoj prethodni život i krenuće iz početka.

Vodolija

Najveći napredak na ličnom planu će doživeti Vodolije. On će biti društveniji, pucaće od energije i potencijalno dobrih ideja. Ali sve neće biti lako, biće prepreka koje moraju sa staloženošću i mudrošću da prevaziđu.

Bik, Strelac i Jarac u februaru će uživati u ljubavi, a na Dan zaljubljenih možda sresti i srodnu dušu

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.9K Shares
1.9K Shares
Share via
Copy link