Novi Sad

Ovako izgleda Promenada 13 dana pred otvaranje (FOTO)

Trži centar Promenada u Novom Sadu, kako je najavljeno, otvoriće svoja vrata za kupce 15. novembra. Nakon nekoliko probijenih rokova, kršenja zakona i mnogobrojnih kontroverzi koje su pratile izgradnju tog tržnog centra, radovi na Promenadi ušli su u završnu fazu i svi sa nestrpljenjem očekuju veliko otvaranje.

Veliki broj ljudi intenzivno radi na tome da se završe radovi u predviđenom roku, pa su za sada završeni keramički radovi, zidovi i plafoni, dok su u toku završni radovi na HVAC sistemu, elektro instalacijama, kao i na platou ispred tržnog centra, piše Gradnja.rs.

Završavaju se hodnici, garaža, a u toku je i instalacija jedinica klima uređaja i ventilacionih sistema na krovovima.

Zakupci uveliko spremaju enterijere svojih lokala, pa su na terenu velike ekipe majstora, arhitekata i građevinaca čiji su poslovi međusobno isprepleteni zbog čega je u Promenadi veoma živo.

Prvi utisak je da je novi tržni centar zaista velik kao i da unutar objekat ima puno prirodnog svetla zahvaljujući svetlarnicima na koridorima.

U novosadskoj Promenadi već se dogodio prvi incident (FOTO)

Prvi utisak je da je novi tržni centar zaista velik kao i da unutar objekat ima puno prirodnog svetla zahvaljujući svetlarnicima na koridorima. Amorfne i zaobljene linije zidova i plafona utopljavaju enterijer kojem će pak celokupni utisak dati enterijeri lokala, restorana i kafića.

promenada-novi-sad-1
Majstori užurbano rade

Svetski brendovi u Novom Sadu

Sa ukupnom površinom od 150.000 kvadratnih metara Promenada će biti najveći tržni centar u Srbiji, dok je od toga 48.000 kvadrata predviđeno za prodajne prostore u koje stižu sledeći brendovi: Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear, Bershka, Mohito, Sinsay, Reserved, LC Waikiki, kao i Fashion Company i Sportina sa svojim brendovima. U ponudi će se naći i mnogobrojni sportski brendovi među kojima su Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput Dexy Co Kidsa i Pertinia. Ponudu Promenade upotpuniće supermarket Univerexport i bioskop Cineplexx bioskop kao i mnoštvo kafića i restorana.

promenada-novi-sad-2
Gradnja.rs
promenada-novi-sad-3
Gradnja.rs

Radovi na fasadi privode se kraju

Na sledećim fotografijama možete videti fotografije fasade koja se radi od Alubonda kao i od koloritno plastificiranih čeličnih profila na garaži koji će svi zajedno biti osvetljeni pozadinskom rasvetom.

promenada-novi-sad-4

Prekršili zakon, probili rok, ali iz Promenade najavili datum i program svečanog otvaranja

PARTNERI SAJTA


72 Shares
Share via
Copy link