maretti_fastfood_novisad
Fast food Restorani Novi Sad

Otvoren fast food Maretti

U Njegoševoj ulici, danas u 17h otvoren je novi fast food restoran u gradu. Maretti se izdvaja po pristupačnim cenama i odličnom ukusu.

Jedan od specijaliteta je Maretti sendvič sa šampinjonima, istopljenim sirom, komadićima belog mesa i salatom po vašoj želji.

maretti_fastfood_novisad

Dostava je besplatna, i za sada dostupna samo u okolini centra, ali vlasnik Milan Paunović kaže da je u planu i dostava za ceo grad.

maretti_fastfood_novisad

Tu je i veliki izbor pica, od malih, srednjih, do velike porodične, i naravno Maretti pice koja je nešto sasvim drugačije. U ponudi su još i indeks sendviči i jela sa roštilja.

Danas je u Marettiju bila gužva, što zbog otvaranja, što zbog akcije. Naime, sve što kupite, isto to dobijate i gratis, tako da po ceni jednog sendviča, pljeskavice ili pice, dobijate dve. Akcija traje do 22h pa ako ste ogladneli, pravac do Marettija.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš