Fast food Restorani Novi Sad

Otvoren fast food Maretti

U Njegoševoj ulici, danas u 17h otvoren je novi fast food restoran u gradu. Maretti se izdvaja po pristupačnim cenama i odličnom ukusu.

Jedan od specijaliteta je Maretti sendvič sa šampinjonima, istopljenim sirom, komadićima belog mesa i salatom po vašoj želji.

maretti_fastfood_novisad

Dostava je besplatna, i za sada dostupna samo u okolini centra, ali vlasnik Milan Paunović kaže da je u planu i dostava za ceo grad.

maretti_fastfood_novisad

Tu je i veliki izbor pica, od malih, srednjih, do velike porodične, i naravno Maretti pice koja je nešto sasvim drugačije. U ponudi su još i indeks sendviči i jela sa roštilja.

Danas je u Marettiju bila gužva, što zbog otvaranja, što zbog akcije. Naime, sve što kupite, isto to dobijate i gratis, tako da po ceni jednog sendviča, pljeskavice ili pice, dobijate dve. Akcija traje do 22h pa ako ste ogladneli, pravac do Marettija.

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link