maxi-radovi,-maxi-bilbord
Foto: Jovana Rakić ©
Vesti Novi Sad

Otvaranje Maksi supermarketa u Novom Sadu krenulo baksuzno

Meštani Limana uskoro dobijaju novi Maxi, ali sa otvaranjem novog supermarketa dobili su i probleme. U toku radova, u dva navrata presečena je toplovodna cev i strujni kablovi, pa su tako oni koji žive u okolnim zgradama bez grejanja bili 10 dana. Grejna sezona je za njih lepo počela, a baš kao za inat, prethodnih dana temperature su bile veoma niske, pa je u stanovima bilo ledeno.

Građani su se pobunili, odlazili u Maxi, zapitkivali radnike i tražili odgovor i rešenje.

– Počeli su hladniji dani, a mi nismo imali grejanje. U stanovima je bilo hladno, nismo ni znali da je počela grejna sezona. Pozvali smo Toplanu i pitali o čemu se radi, a onda je otkriveno da su radnici u objektu presekli toplovodnu cev. Bilo je tu raznih informacija, niko nije hteo da preuzme odgovornost, i ubrzo smo shvatili da smo prepušteni sami sebi. Kada smo shvatili o čemu se radi, iz Toplane su brzo reagovali, pa je problem rešen – kažu stanari koji nisu hteli da im spominjemo imena.

maxi-radovi,-maxi-bilbord
Foto: Jovana Rakić ©

Među njima ima i onih koji imaju malu decu i bebe, pa su u ovom periodu morali da koriste dodatne peći na struju, a neki su čak i odlazili iz sopstvenog stana na nekoliko dana, nemoćni da pronađu rešenje.

Od druge strane dobili smo „malo“ drugačiji odgovor. Iz kompanija Delhaize Serbia koja je vlasnik maloprodajnog lanca Maxi kažu da su stanovnici Limana bili bez grejanja svega nekoliko sati.

– Prilikom radova prekinut je kabl koji je prolazio kroz prostor prodavnice. Taj kabl je bio potpuno neobeležen i nezaštićen pa se nije ni mogla pretpostaviti njegova namena. Kada su radnici uvideli da je u pitanju napojni kabl za toplotnu podstanicu koja služi za grejanje stambenih zgrada iza Maxija, kabl je u roku od 2 sata doveden u ispravno stanje i kvar je otklonjen. Zbog izmeštanja dela cevne instalacije radnici su bili priniđeni da u trajanju od 3 sata isključe grejanje u supermarketu – kaže Milica Popović, iz PR službe ove kompanije.

maxi-radovi,-maxi-bilbord-liman
Foto: Jovana Rakić ©

Supermarket još nije otvoren, a nakon ovakvog početka, biće potreban odličan marketing da Limanci zaborave 10 hladnih dana, pa da u kupovinu odu baš u Maxi.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow