Magazin Novi Sad

Majka otetog mladića iz Sremske Kamenice: „Zvali su nas u gluvo doba noći i tražili novac“

policija-otmica
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Majka mladića N. T. (18) iz Sremske Kamenice, kog su četvorica mladića otela jutros oko 3 sata ujutru i za otkup tražila 200.000 evra, kaže da su i dalje u šoku, ali da im je najvažnije da je on sada dobro i jedva čekaju da ga vide.

Podsetimo, brzom i efikasnom akcijom novosadske policije uhapšeni su Novosađane M. R. (20), S. B. Đ. (20), G. B. (20) i jedan sedamnaestogodišnjak zbog sumnje da su namamili, a zatim oteli i gepekovali mladića N. T. (18) iz Sremske Kamenice.

Otmičari su lišeni slobode, a žrtva je pronađena u gepeku automobila na novosadskoj deponiji u naselju Klisa.

– Dobili smo poziv od otmičara u gluvo doba noći i tada je od nas tražena velika suma novca, zatim se veza prekinula. Nisu detaljisali, a suprug i ja smo kratko razmislili i pozvali policiju koja je na svu sreću uhapsila otmičare, i zahvalni smo im jer su nam vratili dete živo i zdravo – kaže za Kurir majka otetog tinejdžera.

– Bio je na rođendanu i koliko smo saznali kada je došao blizu kuće neko ga je zvao i tada se sve dogodilo. Nismo još videli sina, ali čuli smo da je dobro i jedva čekamo da ga vidimo i da saznamo sve detalje, jer još ne znamo šta se i kako tačno dogodilo – kaže potresnim glasom uznemirena žena i dodaje da se ona i suprug nalaze u policiji.

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je pripadnicima PU Novi Sad na izvanredno izvedenoj akciji i istakao da je ovo još jedna potvrda da policija danonoćno čuva svoje građane i da neće dozvoliti da bilo ko ugrožava život i budućnost naše dece.

Detalji potere u Novom Sadu: Otmičari kidnapovali mladića, roditeljima tražili 200.000 € za otkup

40 Shares
Share via
Copy link