Horoskop Horoskopski znakovi

Otkrijte vaš srećan broj, idealnu boju i koji dragi kamen treba da birate

dragi-kamen-horoskop

Ovnovi su uvek prvi, Jarčevima prija crna boja, Lavu sreću donosi broj 5, a Ribama ametist daje snagu i kreativnost. Otkrijte koji dragi kamen odgovara vašem horoskopskom znaku, koji broj vam donosi sreću i stabilnost, ali i koje boje utiču na vaše zdravlje i sreću.

Ovan

Dragi kamen: Dijamant

Dijamant je zaštitnik Ovna i ovom znaku donosi sreću, snagu i čuva ih od zla. On je čuvar duha, pomaže jasnom i samostalnom mišljenju.

Boja: Crvena i plava

Crvena je boja vatre, entuzijazma, aktivnosti i onih koji se ne boje novih izazova. Plava smiruje nemir i impulsivnost Ovnova.

Broj: 1

Ovnu uvek pripada broj 1. On je prvi, vodi, žuri, aktivan je.

Bik 

Dragi kamen: Rozenkvarc i smaragd

Smaragd simbolizuje večnost, snagu životne borbe i obnovu, simbol je mudrosti i besmrtnosti. Ružičasti kvarc omogućava Biku da sebe bolje razume, opušta ga i bistri mu glavu.

Boja: Zelena i nebesko plava

Najsvetliji tonovi zelene Bikovima pomažu da pronađu snagu, ravnotežu i da nadvladaju umor. Nebesko plava ih opušta.

Broj: 2

Bik je povezan s brojem 2 zbog prirode druge kuće koja nakon individualnosti Ovna dolazi na red. Bik gleda da nešto obezbedi, ima, da uspostavi neki sistem vrednosti što je u astrologiji predstavljeno drugom kućom.

Blizanci

Dragi kamen: Ahat

Ahat je savršen kamen za Blizance čija su mistična svojstva donosila zdravlje i dug život onima koji su ga nosili. Veruje se i da ovaj kamen donosi bogatstvo.

Boja: Siva i ružičasta

Sve nijanse sive boje jačaju koncentraciju Blizanaca i doprinose ispunjenju njihovih ciljeva. Živahna i stimulativna ružičasta ih ispunjava radošću i voljom.

Broj: 3 i 2

Blizancima pripada treća kuća i broj 3. Sekundarno, zbog dvojne prirode znaka, može im se pripisati i broj 2 pa su njihovi sretni brojevi i 3 i 2.

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

141 Shares
141 Shares
Share via
Copy link