Srbija Vesti

Otac i sin zajedno izvršili samoubistvo skokom sa zgrade u Boru

novi-sad-policija-rotacija-n1-341637-725x408
Foto: N1/Ilustracija

U Boru se danas (20. februar) desilo dvostruko samoubistvo. Kako se pretpostavlja u pitanju su otac (61) i sin (37) koji su navodno skočili sa zgrade i tom prilikom poginuli.

Nezvanično, navodno su otac i sin skočili sa osmog sprata, ali još uvek nije poznato šta se tačno dogodilo i da li je zaista reč o dvostrukom samoubistvu.

– Čuli smo neku galamu. U jednom trenutku učinilo mi se kao da sam čuo da je neko vrisnuo „nemoj mama“, ako sam dobro razumeo i čini mi se da se to baš čulo iz njihovog stana. Posle toga mi je jedan komšija kazao šta se dogodilo. Ne mogu da verujem da se ovakva tragedija dogodila ovde, u našoj zgradi – priča jedan od komšija.

samoubistvo
FOTO: RAS SRBIJA

Kako govore komšije, otac je imao operaciju srca i retko je izlazio iz stana. Komšije naglašavaju da su i sina retko viđali, jer je odlazio za Beograd, gde, navodno radi.

– Mi smo samo čuli da su nastradali i otac i sin. Čuli smo i sirene kada je dolazila Hitna pomoć, ali šta se tačno dogodilo nije nam poznato. Ali tačno je da su se nešto i ranije muž i žena stalno svađali – kažu komšije.

Kako je tačno došlo do ove tragedije biće poznato po okončanju istrage.

 Sin ratnog vojnog invalida (22) skočio zbog milionskog duga za struju

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

130 Shares
130 Shares
Share via
Copy link