Magazin Svet

I Toni je ‘pao’ zbog Putina: Britanac ostavio ženu i dvoje dece zarad izbegle Ukrajinke

ukrai
Collage Instagram

Da život piše romane čuli smo i ranije, ali priča brata Tonija iz Velike Britanije sasvim sigurno ulazi u rubriku najzanimljivijih od početka rata u Ukrajini.

Britanac, otac dvoje dece, ostavio je svoju partnerku nakon što se zaljubio u 22-godišnju izbeglicu koja je došla da živi sa njima nakon što je pobegla od sukoba u Ukrajini.

Toni Garnet (29) i njegova partnerka Lorna (28) primili su Sofiju Karkadim početkom maja, ali samo deset dana kasnije njihov naizgled srećan brak se raspao i Toni je otišao da živi sa Sofijom.

Čuvar koji živi u Bredfordu u Zapadnom Jorkširu, kaže da se zaljubio u Sofiju i da žele da provede ostatak života sa njom.

Sofija koja je pobegla iz Lavova u zapadnoj Ukrajini, rekla je da joj se Toni svideo čim ga je videla i da njih dvoje sada žive svoju ljubavnu priču, piše Dejli mejl, a prenosi Nova.rs.

Toni je otkrio da sa Sofijom ima vezu kakvu nikada ranije nije imao, dodajući da zna da je postupio ispravno.

Porodica je prihvatila Sofiju u pokušaju da pomogne ukrajinskim izbeglicama da pobegnu od rata, a Toni je za britanski San rekao da je želeo da uradi pravu stvar i da je Sofija prva osoba koja je stupila u kontakt sa njim na Fejsbuku gde je ponudio smeštaj.

Sofija radi kao IT menadžer. Doletela je u Mančester 4. maja nakon što je nedeljama čekala u Berlinu da joj se odobri viza za Veliku Britaniju. Toni je rekao da su on i Sofija brzo razvili vezu i da se ona dopada i njegovim ćerkama.

Toni govori slovački, pa je to iskoristio da se sporazume sa Sofijom, ali se to njegovoj ženi nije dopala i osetila se izostavljenom.

„Sjajno smo se slagali, ali u to vreme nije bilo ništa više, iako vidim da je Lorna počela da oseća ljubomoru i da se ljuti na nju“, rekao je Toni.

Kako su dani prolazili, Sofija se pridružila Toniju u teretani, a razgovarali su i u njegovom autu.

„Kod kuće sam shvatio da nalazimo izgovore da se dodirnemo, bilo je to kao flert, ali ništa više od toga se nije dogodilo u toj fazi“, rekao je.

Kako se par sve više zbližavao, Lorna je postala ljubomorna, pa je Tonija pitala zašto ga Sofija sve vreme prati.

„Atmosfera je postala jako loša i Sofija mi je rekla da ne bi mogla da nastavi da živi sa nama“, rekao je on.

Nakon što su se stvari zahuktale još više, došlo je do svađe i Sofija je rekla da više neće živeti u istoj kući kao i Lorna. Toni je rekao ženi da ako ode Sofija, da ide i on.

Toni i Sofija se potom preselili kod Tonijevih roditelja i sada traže kuću za sebe.

Ruskinje i Ukrajinke očajne: Srbi svuda puše, slušaju folk i imaju glasne seksualne odnose

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

17 Shares
Share via
Copy link