Magazin

Oralni seks uživo u Parovima, REM ne zna da li će biti kazne (VIDEO)

oralni-seks-parovi

U rijalitijima koji su godinama najpopularniji televizijski program u Srbji mogli smo do sada da vidimo baš svašta. Tuče, svađe, uvrede, seks, bilo je tu svega. Poslednji u nizu slučajeva koji je šokirao Srbiju je snimak oralnog seksa u rijalitiju Parovi koji se emituje na televiziji Hepi.

Naime, u programu koji se emitovao uživo navodno je prostitutka Vida Kokić oralno zadovoljila učesnika rijalitija „Parovi“ Uroša Anđelića.

Povela se polemika da li je do situacije došlo i dok su gledaoci tvrdili da su videli eksplicitni čin, voditeljka je u ime televizije „Hepi“ poručila da će utvrditi šta se zapravo dogodilo, preneo je Blic.

„Mi tvrdimo da je to bio šou“, dodala je voditeljka u ime televizije koju predstavlja.

Nakon toga oglasio se i mladić Uroš Anđelić kojeg je oralno zadovoljila prostitutka Vida Kokić koja je bila gošća u rijaltiju, pa se nevešto pravdao, uprkos činjenici da je sve snimljeno kamerama.

„Gledaoci na to gledaju kako oni žele, a ne kako jeste. Popilo se malo više, ja jesam skinuo gaće i prišao gospođi na par centimetara zarad šoua, ništa nije bilo“, tvrdio je Uroš.

Olivera Zekić ispred Regulatornog tela za elektronske medije poručila je za Blic da će u svakom slučaju biti pokrenut postupak protiv televizije Hepi.

„Mi to stalno radimo, ali da li će i kada biti izrečene mere to se nikad ne zna, jer nema hitnog postupka. Na sve se dugo čeka i mnogi slučajevi obično zastare i zato televizije u Srbiji mogu da rade šta hoće, ne postoje prave sankcije“, kaze članica REM-a i dodaje da je najveći problem u tome što REM-u nije omogućeno da finansijski kazni propust televizije.

„Mi smo već jednom zabranili program televiziji ‘Hepi’ na 24 sata zbog neprimerenog sadržaja, ali to očigledno nije urodilo plodom. Dok se REM-u ne dozvoli da sam naplaćuje kazne, ništa se neće promeniti. Takav je princip i u zemljama regiona, gde su kazne za televizije i po 300.000 evra. To su kazne koje ozbiljno mogu da uzdrmaju budžet televizije i sankcionišu je da ne ponavlja neprimeren sadržaj. Dok kod nas samo šaljemo hiljade prijava, ali se ništa ne dešava. U zakonu to mora da se promeni, jer TV industrija može da se dovode u red samo ako ih udarite dobro po džepu“, poručila je ona.

Inače, prema domaćim zakonima, REM ima mogućnost oduzimanja licence televizijama kojima je istu i dodelila, što bi značilo da bi Hepi, zbog kršenja zakona, na ovaj način mogao da ostane bez licence.

Međutim, kako praksa pokazuje, REM nikada nijednoj televiziji nije oduzeo licencu zbog emitovanja sadržaja koji krši zakon već isključivo zbog dugova nastalih neplaćanjem naknade regulatornom telu.

Samo budi lep je parola kurva bande koja u Srbiji zgrće najveću lovu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

40 Shares
Share via
Copy link